Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

B1 B1,
Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei . continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

Cod galben de ceata in 10 judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru 10 judete din jumatatea de est a tarii. Pe drumurile nationale si europene din aceste zone vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in opt judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, avertizare cod galben de ceata pentru opt judete din tara. Avertizarea este valabila panala ora 11. in unele zone, vizibilitatea scade sun 50 de metri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )