Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod PORTOCALIU de inundatii pe rauri din zona Moldovei. Autoritatile sunt in alerta

România Liberă România Liberă,
Cod PORTOCALIU de inundatii pe rauri din zona Moldovei. Autoritatile sunt in alerta

Hidrologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana la ora 15. 00 pe rauri din regiunea Moldovei. pana la ora 9. 00 a fost in vigoare o avertizare cod rosu de inundatii pe raurile din bazinul hidrografic Milcov judetul Vrancea). continuă pe România Liberă

Avertizare de cod portocaliu pe raurile din opt judete

O avertizare de cod portocaliu de inundatii a fost emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Codul este valabil pentru rauri din opt judete si incepe marti la ora 23.

ANM a emis Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Judetul Vrancea, sub Cod rosu de inundatii

Noua judete din tara se afla miercuri, pana la ora 15. 00, sub Cod portocaliu de furtuni. De altfel, mai multe judete se afla sub Cod galben de ploi si vijelii pana la ora 21. Din cauza precipitatiilor cazute, hidrologii au instituit Cod rosu in bazinul raului Milcov, din judetul Vrancea, valabil pana miercuri la ora 9. Mai multe rauri se afla sub Cod portocaliu si Cod galben de inundatii.

METEO: Cod portocaliu de ploi abundente in 4 judete si cod galben in centrul, estul si sud-estul tarii

Meteorologii avertizeaza ca miercuri, 25 mai, pana la ora 21,00, vor fi ploi semnificative, in judetele Neamt, Bacau, Brasov si Sibiu, cu precadere la munte, pentru care au emis COD PORTOCALIU si unde se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi 50. 60 l/mp. in centrul, estul si sud-estul tarii, este COD GALBEN, iar aceste fenomene vor fi mai putin intense.

Cod portocaliu de ploi si vijelii

Meteorologii au emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod Portocaliu de averse si vijelii, valabile pentru judetele Bacau si Cluj in urmatoarea ora, transmite Agerpres. Potrivit Administratiei.

METEO: Cod portocaliu de ploi abundente in 9 judete din centru, est si nord, pana miercuri dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi care va intra in vigoare marti seara, de la ora 22,00, si vizeaza noua judete din nordul, estul si centrul tarii, scrie Agerpres.

Ministrii de finante din Zona euro au aprobat o noua transa de asistenta financiara pentru Grecia

Ministrii de finante din Zona euro au convenit sa deblocheze o noua transa, in valoare de 10,3 miliarde de euro, din pachetul de asistenta financiara pentru Grecia, o decizie descrisa drept o mare reusita, relateaza BBC News, preluat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )