Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cod portocaliu la nivel national in Moldova, dupa ce a fost inregistrat primul caz de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu la nivel national in Moldova, dupa ce a fost inregistrat primul caz de coronavirus

Femeia testata pozitiv la coronavirus, care a revenit sambata, 7 martie, din Italia cu o cursa Milano-Chisinau, este in stare stabila, dar grava din cauza mai multor boli pe care le are: bronhopneumonie bilaterala, diabet zaharat si hipertensiune. in legatura cu acest caz, in cadrul sedintei Comisiei Nationale extraordinare de sanatate publica, autoritatile au instituit cod portocaliu la nivel national privind infectia cu COVID-19, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus confirmat in Bucuresti - un barbat intors din Italia

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat sambata dupa-amiaza in Bucuresti, fiind vorba despre un barbat in varsta de 49 ani, care s-a intors din Italia Roma) in 27 februarie. Este cel de al 12-lea caz de infectie cu noul coronavirus COVID-19) la nivel national. Astazi au fost confirmate alte doua noi cazuri. 03 Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca pana acum au fost identificate 3 persoane cu care barbatul a intrat in cotact si care vor fi transferate la centrul de carantina.

Situatia la nivel national si global privind COVID-19

Autoritatile au anuntat ca sunt interzise manifestarile publice sau private, in spatii deschise sau inchise, cu un numar de participanti mai mare de 1. 000 de persoane, a anuntat duminica dupa-amiaza, Grupul de Comunicare Strategica. Masura este valabila pana pe 31 martie si se aplica de duminica, 8 martie.

Romania, in lupta cu coronavirusul: Ce masuri au fost luate si care este starea celor 13 cazuri depistate la nivel national

UPDATE intre timp a fost anuntat un al 14-lea caz de infectare cu noul coronavirus din tara si, totodata, al doilea din Capitala, in persoana unei femei de 42 de ani. Detalii AICI) Autoritatile romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )