Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de precipitatii mixte intense. Avertizare pentru cetatenii romani

B1 B1,
Cod portocaliu de precipitatii mixte intense. Avertizare pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul Republicii Moldova ca Serviciul Meteorologic de Stat a emis o avertizare me. continuă pe B1

Se schimba vremea. Meteorologii anunta Cod portocaliu de ninsori pentru centrul si sudul Republicii Moldova

Serviciul Meteorologic de Stat a emis avertizare de schimbare brusca a vremii pentru perioada 5-6 februarie. Pentru raioanele din sudul si centrul tarii a fost emis cod portocaliu de ninsori, iar pentru raioanele din nordul republicii cod galben, transmite IPN.

VINE POTOPUL: Cod portocaliu de INUNDATII! Zonele vizate

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana la ora 22:00, pe raurile Crisul Negru si Aries. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) atrage atentia.

Cod portocaliu de ninsori in Republica Moldova

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si vreme rea, emisa la inceputul saptamanii pentru sudul si centrul tarii, a fost extinsa si pentru localitatile din nord. Oamenii sunt sfatuiti sa nu porneasca la drum daca nu este strict necesar. Iar daca fac acest lucru, sa ia rezerve de hrana, bauturi calde si imbracaminte corespunzatoare. Bateria telefonului sa fie incarcata pentru a putea apela dupa ajutor in caz de necesitate, transmite IPN.

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )