Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt. continuă pe Antena3

Coduri portocaliu si galben, emise de ANM: Cantitati mari de precipitatii, viscol si vant puternic

ANM a emis un cod portocaliu de cantitati insemnate de precipitatii, valabil in zonele de munte din nord-vestul tarii marti de la ora 13. 00 pana la ora 23. 00, si doua coduri galbene consecutive de vant puternic si ninsori viscolite, valabile de marti la pranz pana joi dimineata.

NU AM SCAPAT DE URGIE! Este COD PORTOCALIU DE VISCOL iN 18 JUDETE! Afla ZONELE AFECTATE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila pentru 18 judete din tara, dar si un Cod galben de vant puternic si ninsori, ce vizeaza alte patru judete,.

Alerta ANM de cod portocaliu de viscol in 18 judete. Cod galben de ninsoare in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zone din 18 judete, respectiv de Cod galben de vant puternic si ninsori, ce vizeaza alte patru judete, valabile incepand de joi, de la ora 8:00.

Cod rosu de viscol in 8 judete, pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod rosu de viscol, valabile din aceasta seara si pana joi dimineata in opt judete, respectiv alte avertizari Cod galben si Cod portocaliu de ninsori viscolite ce vizeaza mare parte din tara.

Constanta, sub cod portocaliu de viscol: 19 localitati au ramas fara curent electric, porturile sunt inchise

Din cauza vantului puternic, 19 localitati din judetul Constanta au ramas fara curent electric. Primaria Constanta a scos utilajele de deszapezire pe strazile din municipiu.

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

UPDATE Avertizare de Cod Portocaliu. Valea Oltului blocata de un copac cazut pe DN 7 din cauza vantului

Partea de nord a judetului Valcea se afla sub atentionare de Cod Portocaliu de vant puternic si ninsoare viscolita. Valea Oltului a fost blocata miercuri seara dupa ce un copac a cazut pe carosabilul DN 7.

Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii pana joi

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 08.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 8.

Vin zapezile. Cod Galben de ninsori si vant puternic pentru urmatoarele ore

ISU Olt a comunicat comitetelor locale pentru situatii de urgenta o atentionare meteo care intra a intrat in vigoare la pranz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )