Libnet.ro
UNICEF

22:00

Constanta, sub cod portocaliu de viscol: 19 localitati au ramas fara curent electric, porturile sunt inchise

Adevărul Adevărul,
Constanta, sub cod portocaliu de viscol: 19 localitati au ramas fara curent electric, porturile sunt inchise

Din cauza vantului puternic, 19 localitati din judetul Constanta au ramas fara curent electric. Primaria Constanta a scos utilajele de deszapezire pe strazile din municipiu. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu pentru Capitala. Populatia, avertizata oficial de ISU. Ce trebuie sa faca soferii blocati de nameti

ANM Administratia Nationala de Meterorologie) a emis, astazi, o prognoza speciala pentru Bucuresti, prin care meteorologii avertizeaza ca locuitorii Capitalei vor avea parte pana maine dimineata de vant puternic, ploaie, lapovita si ninsoare. in plus, meteorologii au emis si un cod portocaliu in Capitala cu aceste fenomene. Cod portocaliu pentru Capitala. Populatia, avertizata oficial de .

Alerta meteo: Iarna se dezlantuie. Baraganul, sub cod galben de viscol

Vremea se schimba radical. incepind de marti noaptea, precipitatiile, care vor cuprinde toate regiunile, se vor transforma in ninsori. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de viscol, valabil de miercuri dimineata, 5 februarie, ora 08. 00, si pana joi, 6 februarie, ora 10. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

UPDATE Avertizare de Cod Portocaliu. Valea Oltului blocata de un copac cazut pe DN 7 din cauza vantului

Partea de nord a judetului Valcea se afla sub atentionare de Cod Portocaliu de vant puternic si ninsoare viscolita. Valea Oltului a fost blocata miercuri seara dupa ce un copac a cazut pe carosabilul DN 7.

Cod portocaliu de ninsori in Republica Moldova

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si vreme rea, emisa la inceputul saptamanii pentru sudul si centrul tarii, a fost extinsa si pentru localitatile din nord. Oamenii sunt sfatuiti sa nu porneasca la drum daca nu este strict necesar. Iar daca fac acest lucru, sa ia rezerve de hrana, bauturi calde si imbracaminte corespunzatoare. Bateria telefonului sa fie incarcata pentru a putea apela dupa ajutor in caz de necesitate, transmite IPN.

Se schimba vremea. Meteorologii anunta Cod portocaliu de ninsori pentru centrul si sudul Republicii Moldova

Serviciul Meteorologic de Stat a emis avertizare de schimbare brusca a vremii pentru perioada 5-6 februarie. Pentru raioanele din sudul si centrul tarii a fost emis cod portocaliu de ninsori, iar pentru raioanele din nordul republicii cod galben, transmite IPN.

VINE POTOPUL: Cod portocaliu de INUNDATII! Zonele vizate

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana la ora 22:00, pe raurile Crisul Negru si Aries. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) atrage atentia.

Romania, sub COD ROSU: Un judet a fost inchis, iar cateva sute de oameni au ramas izolati, fara energie electrica

Autoritatile din Buzau anunta ca toate drumurile nationale care tranziteaza judetul se inchid incepand cu ora 22. 00, atunci cand intreg judetul intra sub avertizare cod rosu de viscol cu vizibilitate.

Cod rosu de viscol in 8 judete, pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod rosu de viscol, valabile din aceasta seara si pana joi dimineata in opt judete, respectiv alte avertizari Cod galben si Cod portocaliu de ninsori viscolite ce vizeaza mare parte din tara.

Cod portocaliu de precipitatii mixte intense. Avertizare pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul Republicii Moldova ca Serviciul Meteorologic de Stat a emis o avertizare me.

Cod portocaliu si cod galben de ninsori viscolite in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis alerte de cod galben si portocaliu in mai multe zone din tara de intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii si ninsori viscolite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )