Libnet.ro
UNICEF

11:45

COD ROSU DE INTERVENTIE, iN ZIUA DE CRACIUN! Accident cumplit in Timis. Intervin ELICOPTERELE SMURD. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

B1 B1,
COD ROSU DE INTERVENTIE, iN ZIUA DE CRACIUN! Accident cumplit in Timis. Intervin ELICOPTERELE SMURD. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Accident cumplit, in ziua de Craciun, in judetul Timis. Din primele informatii de la fata locului doua autoturisme s-au ciocnit intr-o curba, iar mai multe persoane au fost ranite, potrivit. continuă pe B1

VIDEO Accident cumplit pe DN2, in prima zi de Craciun, soldat cu 3 morti si 4 raniti. Ce a provocat nenorocirea din Urziceni

Tragedie in prima zi de Craciun pe DN2. Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in judetul Ialomita. Din primele informatii, cauza accidentului ar o depasire neregulamentara. Autoritatile au activat Planul rosu de interventie, unul dintre raniti fiind preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucuresti.

Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019. Ploi, ninsori si cod galben, inainte de Craciun. Ce anunta ANM

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 24 decembrie. Potrivit ANM, astazi vom avea parte de ploi, ninsori si intensificari ale vantului in Romania. Prognoza meteo, marti, 24 decembrie 2019 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca, astazi, 24 decembrie, temporar vor fi precipitatii in .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )