Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rosu de inundatii in judetul Caras-Severin

România Liberă România Liberă,
Cod rosu de inundatii in judetul Caras-Severin

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza o atentionare de fenomene periculoase imediate Cod rosu pentru raul Poganis si afluenti mici ai Barzavei, pe raza judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 20,00, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO Cod rosu de inundatii in Caras-Severin: 12 localitati inundate, oameni evacuati, circulatie rutiera intrerupta

Un numar de 12 localitati au fost inundate, marti, in judetului Caras-Severin, in urma ploilor torentiale si a scurgerilor de pe versanti, situatiile cele mai grave fiind, in continuare, la Bocsa si Ramna, relateaza Agerpres. 00 MAI a suplimentat efectivele in judetele afectate de inundatiiUPDATE 15. 50 Caras-Severin: Drumul National Resita - Voiteg inchis din cauza acumularilor de apa.

Cod rosu de inundatii in judetul Caras-Severin

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis astazi o atentionare de fenomene periculoase imediate Cod rosu pentru raul Poganis si afluenti ai Barzavei, pe raza judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 20:00.

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras-Severin (VIDEO)

Hidrologii au instituit marti un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras Severin, pana la ora 20. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA),.

INUNDATII in Caras-Severin: Copii adapastiti in scoala si batrani evacuati din case

Mai multe strazi au fost inundate in Orasul Bocsa din Caras-Severin, in urma ploilor torentiale. Autoritatile au luat ca masura adapostirea a 50 de copii in scoala din Bocsa, iar cativa bolnavi si batrani au fost evacuati din casele lor, dupa ce ploile au inundat, marti, cartierul Magura si alte cateva strazi din oras.

E COD ROSU de inundatii. Hidrologii sunt in alerta maxima

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza o atentionare de fenomene periculoase imediate COD ROSU pentru raul Poganis si afluenti mici ai Barzavei, pe.

Inundatiile fac ravagii in Caras Severin: Situatia cea mai grava este in localitatea Bocsa (VIDEO)

Inundatiile fac ravagii in judetul Caras Severin. Mai multe localitati au fost inundate in urjma ploilor abundente din ultimele ore. Zeci de persoane au fost nevoite sa isi paraseasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )