Libnet.ro
UNICEF

10:30

Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras-Severin (VIDEO)

B1 B1,
Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras-Severin (VIDEO)

Hidrologii au instituit marti un cod rosu de inundatii pentru rauri din judetul Caras Severin, pana la ora 20. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA),. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii, pe rauri din judetele Mures si Sibiu

Un cod portocaliu de inundatii a intrat in vigoare, marti seara, pe rauri din judetele Mures si Sibiu. Avertizarea este valabila pana miercuri dimineata, la ora 02. 00, potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

VIDEO Cod rosu de inundatii in Caras-Severin: 12 localitati inundate, oameni evacuati, circulatie rutiera intrerupta

Un numar de 12 localitati au fost inundate, marti, in judetului Caras-Severin, in urma ploilor torentiale si a scurgerilor de pe versanti, situatiile cele mai grave fiind, in continuare, la Bocsa si Ramna, relateaza Agerpres. 00 MAI a suplimentat efectivele in judetele afectate de inundatiiUPDATE 15. 50 Caras-Severin: Drumul National Resita - Voiteg inchis din cauza acumularilor de apa.

E COD ROSU de inundatii. Hidrologii sunt in alerta maxima

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza o atentionare de fenomene periculoase imediate COD ROSU pentru raul Poganis si afluenti mici ai Barzavei, pe.

Cod rosu de inundatii in judetul Caras-Severin

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis astazi o atentionare de fenomene periculoase imediate Cod rosu pentru raul Poganis si afluenti ai Barzavei, pe raza judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 20:00.

Cod rosu de inundatii in judetul Caras-Severin

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza o atentionare de fenomene periculoase imediate Cod rosu pentru raul Poganis si afluenti mici ai Barzavei, pe raza judetului Caras-Severin, valabila pana la ora 20,00, informeaza Agerpres.

Revin furtunile: Meteorologii au emis un cod galben valabil pentru 28 de judete (VIDEO)

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru 28 de judete, valabil in perioada 27 iunie, ora 10. 00 - 28 iunie, ora 10. in intervalul mentionat, in.

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Dezastru pentru turismul din Turcia in 2016, din cauza amenintarilor teroriste si tensionarii relatiilor cu Moscova

Lovitura pentru turismul din Turcia. Din cauza atentatelor teroriste si a tensionarii relatiilor cu Moscova, tara a incetat sa mai fie una dintre destinatiile preferate ale turistilor. De la.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

Contrasolutie pentru scriitorii din puscarii : pedeapsa redusa cu trei zile daca citesc o carte

Un proiect de lege mentine prevederea ca acei condamnati care scriu lucrari stiintifice vor avea parte de o reducere a pedepsei. in alte state, e suficient sa ciesti carti pentru a iesi mai repede din puscarie. Aspect care arata ca puscariasii nostri sunt mai intelectuali decat ai lor.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )