Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cod rosu de vijelii in trei judete din Muntenia

România Liberă România Liberă,
Cod rosu de vijelii in trei judete din Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod rosu de . continuă pe România Liberă

ALERTA de la ANM! Este cod rosu de vijelii. Meteorologii anunta rafale de peste 150 kmora

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, miercuri, o avertizare nowcasting cod rosu de vijelii, valabile in zona montana din trei judete din Muntenia, pe durata urmatoarelor ore. Conform.

Alerta meteo: COD ROSU de vijelii in mai multe judete. Care sunt zonele vizate

Meteorlogii au emis, miercuri, doua avertizari nowcasting Cod rosu de vijelii, valabile pentru zonele montane ale judetelor Arges, Prahova, Dambovita, Brasov si Sibiu.

Alerta de la ANM! Vant puternic cu viteze de 120-140 de kilometri pe ora in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, noi avertizari cod portocaliu de vant puternic, valabile in zona de munte a judetelor Caras-Severin, Hunedoara si Sibiu, in urmatoarele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce se intampla acum in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, duminica, o avertizare nowcasting cod galben de ceata, valabila in localitati din judetele Bacau, Botosani, Suceava, Galati, Neamt, Vrancea, Vaslui,.

Cod portocaliu de vant puternic in sapte judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod portocaliu de vant puternic, valabile in sapte judete din tara, scrie Mediafax.

Masuri impotriva difteriei in 5 judete din Romania. Adrian Streinu-Cercel: Din cauza campaniilor anti-vaccinare s-a ajuns la astfel de situatii

EXCLUSIV ONLINE Ministerul Sanatatii a pus in alerta 5 judete din tara, dupa ce in Ucraina s-au inregistrat cazuri de diferie, considerata eradicata la nivel mondial. in judetele Botosani,.

COD ROSU de INUNDATII! Ce zone trebuie EVITATE

Ministerul de Externe avertizeaza romanii care se afla sau vor sa ajunga in Slovenia asupra codului rosude inundatii emis de autortiatile din aceasta tara. Astfel, potrivit datelor transmise de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )