Libnet.ro
UNICEF

20:46

Codrin Stefanescu, atac dur la adresa Presedintelui: Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, atac dur la adresa Presedintelui: Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu sustine ca prin anuntul privind legile justitiei ca presedintele Klaus Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic, tot mai fan Monica Macovei, tot mai. continuă pe Antena3

Florin Iordache, ATAC fara precedent la adresa presedintelui IOHANNIS: Nu face decat sa isi continue campania electorala (VIDEO)

Florin Iordache, presedintele Comisia speciala pentru Legile justitiei, a criticat dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR modificarile aduse Legilor Justitiei. Nu poate sa ceara nimeni.

Codrin Stefanescu: Iohannis joaca rolul de comunicator al statului paralel

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu sustine ca prin anuntul privind legile justitiei ca presedintele Klaus Iohannis devine pe zi ce trece tot mai cinic, tot mai fan Monica Macovei, tot mai sabotor, seful statului fiind in rolul decomunicator alstatului paralel.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei. / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Codrin Stefanescu, despre trimiterea legilor justitiei la CCR si sesizarea Comisiei de la Venetia: Klaus Iohannis este tot mai fan Monica Macovei / Va ntrzia oprirea abuzurilor unor institutii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri,laDigi24,dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa trimita pachetul de legi ale Justitiei la Curtea Constitutionala si sa sesizeze Comisia de la Venetia, ca seful statului joaca rolul de comunicator al statului paralelel, ca este tot mai cinic si tot mai fan Monica Macovei, iar demersul acestuia nu va avea alt efect decat acela de a intarzia oprirea abuzurilor unor institutii.

Orban, atac dur la adresa lui Tariceanu: Va scapa pe gura afirmatii stupide, pline de invidie si ranchiuna precum otrava sarpelui

Liderul PNL, Ludovic Orban, il ataca verbal pe fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca alegatorii lui Klaus Iohannis vor sange pe pereti, pentru ca atat ii duce mintea. in.

PSD, reactie EXPLOZIVA dupa anuntul lui IOHANNIS privind sesizarea Comisiei de la Venetia : Devine tot mai SABOTOR

Unul din cei mai importanti lideri ai PSD, Codrin Stefanescu a criticat dur anuntul presedintelui Iohannis privind sesizarea Comisiei de la Venetia pe Legile justitiei. Iohannis devine pe zi ce trece tot.

PSD, reactie EXPLOZIVA dupa anuntul lui IOHANNIS privind sesizarea Comisiei de la Venetia : Presedintele devine tot mai SABOTOR

Unul din cei mai importanti lideri ai PSD, Codrin Stefanescu a criticat dur anuntul presedintelui Iohannis privind sesizarea Comisiei de la Venetia pe Legile justitiei. Iohannis devine pe zi ce trece tot.

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

PMP, reactie la decizia presedintelui Iohannis de a ataca la CCR legile justitiei

Gestul presedintelui de a ataca la CCR si de a sesiza Comisia de la Venetia pe tema legilor justitiei este un gest asteptat dupa ce demersurile parlamentarilor din opozitie s-au epuizat in mare.

Reactia DURA a unui lider PSD la solicitarea presedintelui Iohannis privind demisia premierului Dancila

Liderul PSD Olt, Paul Stanescu, sustine ca declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis, prin care ii cere demisia premierului Viorica Dancila sunt declaratii nefericite facute dupa coborarea de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )