Libnet.ro
UNICEF

07:30

Codruta Kovesi: Aproape jumatate din prejudiciul din dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost recuperat

Hotnews Hotnews,
 Codruta Kovesi: Aproape jumatate din prejudiciul din dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost recuperat

Aproape jumatate din prejudiciul in valoare de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu executare, a fost recuperat, a dezvaluit procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Prima Tv ce urmeaza sa fie difuzat marti. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi: A fost recuperat aproape jumatate din prejudiciul din dosarul ICA

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), facand referire la dosarul ICA, a declarat ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milione de euro a fost recuperat.

Sefa DNA, despre dosarul lui Dan Voiculescu: Aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat. Este o premiera

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in exclusivitate pentru Prima TV, ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii Insitutului de Cercetari Alimentare ICA), in care a fost condamnat Dan Voiculescu, a fost recuperat aproape jumatate.

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Ghetea, transmite Agerpres.

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentajul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Gratian Ghetea, transmite Agerpres.

INS: Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati

Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati. Potrivit datelor Institutului National de Statistica 42% din totalul cheltuielilor unei gospodarii din tara noastra se duc pe alimente. Asa se.

Aproape jumatate din populatia activa, indatorata la banci si IFN

43% din populatia activa la sfarsitul anului trecut era indatorata la banci si IFN, in august 2014, numarul persoanelor cu datorii catre aceste institutii financiare fiind in usoara scadere, la 4,12 milioane de persoane, de la 4,31 milioane, in iunie 2013, potrivit lui Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Fazani, nu cormorani. Liverpool a incasat aproape jumatate din goluri, in acest sezon, din faze fixe

Liverpool a fost egalata la Sofia, 2-2 cu Ludogoret, in minutul 88, dupa un corner. Cormoranii, obligati sa castige cu Basel, pentru a se califica in optimi, au incasat 45% din goluri, in acest sezon, din faze fixe.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile Mariei Grapini in PE privind dosarul ICA

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in cazul declaratiilor facute de Maria Grapini in Parlamentul European referitoare la dosarul ICA, europarlamentarul aratand ca vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la.

Inspectia Judiciara, sesizata in legatura cu afirmatiile Mariei Grapini privind dosarul ICA

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii verificarilor necesare ca urmare a afirmatiilor europarlamentarului Maria Grapini privind dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

Au existat intotdeauna suspiciuni cu privire la modalitatea de numire a procurorilor sefi

Intotdeauna a existat o suspiciune privind modalitatea de numire a procurorilor sefi din Ministerul Public, din cauza implicarii ministrului Justitiei si a presedintelui, a declarat ieri seful DNA, Codruta Kovesi, precizand ca, din acest motiv, procedura in cauza ar trebui lansata in dezbatere publica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )