Libnet.ro
UNICEF

05:00

INS: Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati

Antena3 Antena3,
INS: Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati

Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati. Potrivit datelor Institutului National de Statistica 42% din totalul cheltuielilor unei gospodarii din tara noastra se duc pe alimente. Asa se. continuă pe Antena3

Aproape jumatate din populatia activa, indatorata la banci si IFN

43% din populatia activa la sfarsitul anului trecut era indatorata la banci si IFN, in august 2014, numarul persoanelor cu datorii catre aceste institutii financiare fiind in usoara scadere, la 4,12 milioane de persoane, de la 4,31 milioane, in iunie 2013, potrivit lui Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Fazani, nu cormorani. Liverpool a incasat aproape jumatate din goluri, in acest sezon, din faze fixe

Liverpool a fost egalata la Sofia, 2-2 cu Ludogoret, in minutul 88, dupa un corner. Cormoranii, obligati sa castige cu Basel, pentru a se califica in optimi, au incasat 45% din goluri, in acest sezon, din faze fixe.

Irina Socol, implicata in furt din banii pentru nevazatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au descins, ieri, la doua institutii publice si sapte locatii domiciliare din Bucuresti si Buzau intr-un dosar ce vizeaza infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2010 - 2014, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )