Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentajul este in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentajul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Gratian Ghetea, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape jumatate din cererile de credit nu sunt bancabile, dar procentul este in scadere

Aproape jumatate din cererile de credit sunt respinse de banci, in aceasta perioada, fie pentru ca veniturile clientului nu permit accesarea finantarii, fie din cauza scaderii valorii activelor aduse in garantie, estimeaza presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Radu Ghetea, transmite Agerpres.

INS: Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati

Romanii dau pe mancare aproape jumatate din banii castigati. Potrivit datelor Institutului National de Statistica 42% din totalul cheltuielilor unei gospodarii din tara noastra se duc pe alimente. Asa se.

Aproape jumatate din populatia activa, indatorata la banci si IFN

43% din populatia activa la sfarsitul anului trecut era indatorata la banci si IFN, in august 2014, numarul persoanelor cu datorii catre aceste institutii financiare fiind in usoara scadere, la 4,12 milioane de persoane, de la 4,31 milioane, in iunie 2013, potrivit lui Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Fazani, nu cormorani. Liverpool a incasat aproape jumatate din goluri, in acest sezon, din faze fixe

Liverpool a fost egalata la Sofia, 2-2 cu Ludogoret, in minutul 88, dupa un corner. Cormoranii, obligati sa castige cu Basel, pentru a se califica in optimi, au incasat 45% din goluri, in acest sezon, din faze fixe.

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Jumatate din familiile de romani se conecteaza la net de acasa. Diferentele sunt foarte mari in orase fata de mediul rural ca si intre regiunile tarii

Din cele circa 7 milioane de gospodarii din Romania, 3,8 milioane 54,4%) au Internet acasa, chiar daca in mediul rural exista doar un milion de conexiuni de acasa circa 29%), a transmis vineri Statistica. Asa cum se putea banui, conectarea la Internet a fost mai raspandita in gospodariile din regiunea Bucuresti-Ilfov 76,7%), urmata la mare distanta de regiunile Vest, Nord-Vest 61,3% respectiv 58,3%), Sud-Est si Centru 51,8% respectiv 50,2%). Cele mai mici ponderi ale gospodariilor cu conectare la Internet, se afla in regiunile Sud Muntenia 46,1%), Sud Vest Oltenia 47,1%) si Nord-Est 48,3%). Din punct de vedere al marimii gospodariei, se constata o corelatie intre numarul de persoane din gospodarie si interesul crescut pentru conectare la reteaua Internet.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )