Libnet.ro
UNICEF

05:00

COINCIDENTA STRANIE in timpul comemorarii lui ILIE BALACI! Ce s-a intamplat in minutul 8 al partidei CS U CRAIOVA - FCSB

B1 B1,
COINCIDENTA STRANIE in timpul comemorarii lui ILIE BALACI! Ce s-a intamplat in minutul 8 al partidei CS U CRAIOVA - FCSB

O surpriza neplacuta s-a produs pentru suporterii de pe stadionul Ion Oblemenco, in timpul meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB. in minutul 8 al partidei a fost pregatit de suporteri un moment de. continuă pe B1

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta.

Ilie Balaci si viciile din timpul carierei de fotbalist: Cu viata mea fac ce vreau

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in urma cu doi ani, 'Minunea Blonda a vorbit despre viciile din timpul vietii de fotbalist.

Mesajul suporterilor olteni in memoria lui Ilie Balaci la meciul cu FCSB

Suporterii echipei Universitatii Craiova din Liga 1 Betano au afisat un mesaj in amintirea lui Ilie Balaci in timpul meciului cu FCSB.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )