Libnet.ro
UNICEF

21:16

Colectiv: Multi tineri buzoieni protesteaza in centrul orasului

România Liberă România Liberă,
Colectiv: Multi tineri buzoieni protesteaza in centrul orasului

Peste o mie de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, miercuri seara, in centrul Buzaului, unde au aprins lumanari in memoria celor 32 de victime ale incendiului din clubul Colectiv. Ulterior, oamenii au pornit in mars pe strazile orasului, oprindu-se in fata Spitalului Judetean unde au spus Tatal nostru. continuă pe România Liberă

Sute de tineri in mars, prin centrul orasului. Acestia i-au cerut demisia primarului Severinului

Circa 250 de tineri au iesit miercuri seara in strada la Drobeta Turnu Severin sub sloganul Coruptia ucide. Chiar daca Guvernul a cazut, multi dintre ei au spus ca vor o schimbare in ceea ce inseamna clasa politica. De asemenea, si-au aratat compasiunea fata de victimele incendiului de la Colectiv.

Aproximativ o suta de sibieni, solidari cu bucurestenii care au iesit in strada. Mars de protest in centrul orasului

Aproximativ o suta de sibieni au iesit marti seara in Piata Mare din centrul orasului, pentru a lua parte la un mars de solidaritate cu cei peste 20. 000 de oameni iesiti in strada in Bucuresti.

VIDEO Sute de targovisteni in mars, prin centrul orasului. Oamenii au cantat imnul si si-au aratat compasiunea pentru victimele din Colectiv

Sute de targovisteni au marsaluit in centrul Municipiului Targoviste, nemultumiti de actuala clasa politica. Chiar daca Guvernul a cazut, multi dintre ei au spus ca vor o schimbare in ceea ce inseamna relatia dintre cetateni si institutiile statului.

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )