Libnet.ro
UNICEF

18:15

Colegiul Andrei Saguna printre cele mai bune cinci licee din tara

Adevărul Adevărul,
Colegiul Andrei Saguna printre cele mai bune cinci licee din tara

Site-ul admitereliceu. ro a realizat un top al celor mai bune licee dn Romania. Colegul Andrei Saguna ocupa pozitia a cincicea. A urcat cinci locuri in top dupa ce in 2013 a fost pe locul al zecelea. continuă pe Adevărul

Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Televiziunile din Romania propun mai multe seriale apreciate in Statele Unite ale Americii si nu numai, prin care sa satisfaca curiozitatea fanilor. Printre cele mai bune seriale de urmarit la TV se numara Urzeala tronurilor, Breaking Bad, Detectivii din Louisiana si Anatomia lui Grey.

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Globurile de aur 2015: cele mai bune filme. Trailere oficiale

Globurile de Aur 2015. Cele mai bune filme desemnate in cadrul Galei desfasurate duminica noapte la Globurile de Aur in 2015 au fost Boyhood, pelicula in regia lui Richard Linklater, si productia The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson.

Unde investim in 2015? Cele mai bune oportunitati pentru a-ti spori economiile

Fondurile de pensii si actiunile de la Bursa vor reprezenta si in 2015 cele mai profitabile investitii. Am pregatit un infografic pentru a observa mai usor in ce merita sa investiti in acest an. Sugestia noastra este sa ocoliti depozitele bancare,.

Cele mai bune idei de afaceri in Bucuresti

Idei de afaceri in Bucuresti. Din ce in ce mai multi oameni cauta cele mai interesante idei de afaceri pe care le-ar putea dezvolta cu succes. in acest context, Adevarul va prezinta cateva idei care ar putea sa va conduca catre o afacere profitabila in Bucuresti.

Reduceri eMAG la produsele Samsung: Care sunt cele mai bune de care sa profiti

Samsung si eMAG ofera reduceri in aceasta perioada. Noi am facut o lista cu cele mai avantajoase zece reduceri de care sa profiti, de la telefoane la televizoare. intre 13 si 16 ianuarie, eMAG ofera mai multe produse Samsung la reducere. Unele preturi au fost ajustate cu cativa lei, pe cand in unele cazuri scaderea [].

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme la Globul de Aur 2015: Vezi lista completa a castigatorilor

The Grand Budapest Hotel si Boyhood au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly.

Globurile de aur 2015. The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme

Lungmetrajul Boyhood, care a avut nevoie de 12 ani pentru a fi realizat, este marele invingator al celei de-a 72-a gale a Globurilor de Aur, unde productia regizata de cineastul Richard Linklater s-a impus, duminca, la trei categorii.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

Cele mai fidele zodii in relatii

Printre cele mai fidele zodii sunt taurii si capricornii, care cauta stabilitate si muncesc mult pentru care relatia lor sa mearga bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )