Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comentariul LIVE al finale turneului de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6

Adevărul Adevărul,
Comentariul LIVE al finale turneului de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni. continuă pe Adevărul

LIVE Finala turneului de la Madrid Simona Halep - Kiki Bertens

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

LIVE Semifinala turneului de la Madrid Simona Halep - Belinda Bencici

Incepand cu ora 15. 30, Simona Halep incearca sa se califice in finala turneului de la Madrid. Ultimul obstacol in calea romancei este elvetianca Belinda Bencici.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Semifinala turneului de la Madrid: Set decisiv in meciul Simona Halep - Belinda Bencici

Incepand cu ora 15. 30, Simona Halep incearca sa se califice in finala turneului de la Madrid. Ultimul obstacol in calea romancei este elvetianca Belinda Bencici.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE in finala de la Madrid. Sansa colosala pentru Simona

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens in finala turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii tot.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

LiveText Simona Halep vs Kiki Bertens 4-6, 1-2

Kiki Bertens a castigat ultima intalnire directa cu Simona Halep, cea din finala de la Cincinnati din 2018. Acum vor fi insa alte coordonate, zgura fiind suprafata favorita a Simonei. Finala de la Madrid Premier Mandatory) este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )