Libnet.ro
UNICEF

23:30

Comenzile noi din industrie au crescut cu 8,1% in primele zece luni. Dacia e pe val, Ford se afla la polul opus

Adevărul Adevărul,
Comenzile noi din industrie au crescut cu 8,1% in primele zece luni. Dacia e pe val, Ford se afla la polul opus

Comenzile noi din industrie in intervalul ianuarie-octombrie au urcat cu 8,1% comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), cel mai mult crescand comenzile in industria bunurilor de capital. continuă pe Adevărul

Comenzile noi din industrie au crescut cu 8,1% in primele zece luni

Comenzile noi din industrie in intervalul ianuarie-octombrie au urcat cu 8,1% comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), cel mai mult crescand comenzile in industria bunurilor de capital.

Comenzile noi din industrie au crescut cu 8,1% in primele zece luni

Comenzile noi din industrie in intervalul ianuarie-octombrie au urcat cu 8,1% comparativ cu perioada similara a anului trecut, cele mai mari cresteri inregistrandu-se in industria bunurilor de capital, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Comenzile din industrie au crescut cu 6,2% in octombrie

Comenzile totale din industrie au crescut in octombrie atat fata de luna precedenta cu 6,2%), cat si fata de octombrie 2012 cu 10,3%), potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Afacerile din industrie au crescut cu 4,3% in primele zece luni

Cifra de afaceri din industrie pe total, piata interna si piata externa, in termeni nominali, a urcat, in primele zece luni, cu 4,3% fata de perioada similara a anului trecut, datorita cresterii industriei prelucratoare +4,7%), informeaza Institutul National de Statistica.

Soferul unui autotren a strivit 5 masini noi, din neatentie.

Soferul unui autotren plin cu masini nou noute a ramas blocat in pasajul Jiului. Barbatul nu si-a dat seama ca tunelul este mult prea jos si a reusit sa distruga cinci autoturisme care trebuiau sa ajunga la un dealer local. Toti soferii care au trecut prin zona au fost obligati sa circule pe un singur sens pana cand pasajul a fost eliberat, potrivit B1. Soferul TIR-ului care transporta 5 masini nou noute nu s-a uitat la restrictiile din pasajul Jiului. A ignorat complet semnul care arata .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )