Libnet.ro
UNICEF

08:30

Be EU. Comisar european pentru mediu: Cum vor fi rasplatiti fermierii care practica agricultura organica

Antena3 Antena3,
Be EU. Comisar european pentru mediu: Cum vor fi rasplatiti fermierii care practica agricultura organica

Virginijus Sinkevi269;ius, comisar european din Lituania, a vorbit in cadrul emisiunii Be EU, de la Antena3, despre prioritatiile Comisiei Europene in ceea ce priveste mediul. Comisarul a prezentat detalii noi despre initiativa Green Deal si a dezvaluit ca autoritatile nationale au raspuns notificarii privind taierile ilegale de paduri, iar CE urmeaza sa analizeze motivatiile romanilor. continuă pe Antena3

Noutati pentru romanii care vor sa plece in Grecia, dupa ce au fost inchise punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria. Cozi kilometrice la singura intrare terestra Turistii testati vor sta o zi in carantina

Turistii romani care vor sa se deplaseze in Grecia in aceasta perioada pot intra doar printr-un singur punct de trecere a frontierei deschis oficial, anume Promachonas Grecia) Kulata Bulgaria). Cu toate.

Posibila finantare europeana pentru companiile care vor sa opereze in sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Grecia. Cozile au disparut miraculos

Dupa doua zile de cozi infernale si ore intregi de asteptare, in care vama Kulata a devenit un test al rezistentei pentru romani, autoritatile elene si cele bulgare au reusit sa decongestioneze traficul.

Proiectul care schimba totul pentru tineri! Toti vor putea beneficia de o locuinta

Parlamentarii umanisti propun infiintarea Fondului de Solidaritate Locuinte pentru tinerii romani, prin care acestia sa isi poata plati avansul pentru o locuinta. Acest fond special va fi alimentat initial prin transferarea de catre societatile comerciale puternice, al caror profit brut depaseste un milion de lei, a unui procent din acest profit, suma respectiva fiind deductibila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )