Libnet.ro
UNICEF

22:15

Comisia Europeana: 10 probleme ale mediului de investitii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana: 10 probleme ale mediului de investitii din Romania

Comisia Europeana a realizat o lista a celor mai importante probleme pe care guvernele din statele membre le au de rezolvat pentru imbunatatirea mediului de investitii local. In cazul Romaniei, noului Guvern ii este recomandat, printre altele, sa se. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Comisia Europeana pune presiune pe Romania sa-si salveze padurile. Anual dispar 8,8 milioane de metri cubi de lemn

Comisia Europeana a cerut Romaniei un raport de urgenta, in care sa prezinte ce masuri a luat ca sa opreasca jaful din paduri. Ministerul Mediului trebuie sa trimita toate datele la Bruxelles pana saptamana viitoare.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru Piraeus Bank

Comisia Europeana a aprobat duminica ajutorul suplimentar pe care Guvernul de la Atena il va acorda celui mai mare grup bancare elen, Piraeus, pe baza planului de restructurare modificat, realizat dupa publicarea rezultatelor testelor de stres derulate de Banca Centrala Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lucrarile pictorilor moldoveni vor fi expuse la Comisia Europeana

Lucrarile artistilor plastici din Republica Moldova vor fi prezentate in cadrul unei expozitii la Comisia Europeana cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, transmite IPN.

Comisia Europeana spune ca fermierii pot forma carteluri in anumite conditii

Fermierii europeni pot forma carteluri pentru a vinde in comun ulei de masline, carne de vita si manzat si culturi arabile, fara a incalca normele UE in materie de concurenta, atat timp cat cota lor de piata nu depaseste 20%, a anuntat astazi Comisia Europeana, informeaza Reuters.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )