Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comisia Europeana AVERTIZEAZA! Vor exista SANCTIUNI pentru tarile care nu primesc migranti

B1 B1,
Comisia Europeana AVERTIZEAZA! Vor exista SANCTIUNI pentru tarile care nu primesc migranti

Au existat in jur de 13. 500 de solicitari de azil pana in momentul actual care au fost relocati din Grecia si Italia, in contextul in care celelalte tari europene s-au an. continuă pe B1

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Guvernul Grindeanu: Exista un RISC CLAR. Pana in aprilie sa se anunte CREDIBIL un plan de masuri (FOTO)

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul Romaniei, intr-o scrisoare, ca deficitul va depasi 3% si cere ca in termen de o luna sa se ia masurile necesare pentru readucerea bugetului in.

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul ca Romania ar putea inregistra deviatii semnificative ale obiectivelor bugetare si cere masuri pentru reducerea deficitului

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul, ca deficitul bugetar ar urma sa depasasca 3% in 2017. Astfel, vicepresedintele CE, Valdis Dombrivskis, si Comisarul pentru Afaceri Economice si Financiare, Pierre Moscovic, cer ministrului de Finante, Viorel Stefan, sa anunte masuri clare pentru reducerea lui.

Pro Agro: Comisia Europeana nu este un bau-bau al Romaniei pentru Legea supermarketurilor

Comisia Europeana nu este un bau-bau al Romaniei in ceea ce priveste Legea supermarketurilor, deoarece procedura de infringment este una preliminara si avem doua luni la dispozitie pentru a oferi explicatii pe toate punctele posibile, a declarat, astazi, presedintele Pro Agro, Emil Dumitru.

Comisia Europeana doreste intarirea apararii, a combaterii terorismului si controlul frontierelor dupa Brexit

Comisia Europeana a declarat ca ar putea accepta o responsabilitate redusa pentru anumite domenii din politica, dar numai in schimbul unor competente intarite in ceea ce priveste apararea, controlul frontierelor, migratia, combaterea terorismului si a comertului, potriviteuractiv. com.

Ministerul de Finante asigura Comisia Europeana ca se va incadra intr-un deficit de 3%

Romania a primit doar o scrisoare formala din partea comisarilor europeni Valdis Dombrovskis si Pierre Moscovici, in contextul publicarii de catre Comisia Europeana a rapoartelor privind situatia economica si sociala din statele membre, insa nu.

De ce risca Romania sa piarda 180 de milioane de euro pentru gazoductul BRUA si sa plateasca amenzi uriase catre Comisia Europeana

Liberalizarea totala a pretului de achizitie a gazelor din productia interna incepand cu 1 aprilie starneste dispute intre principalii actori de pe piata. Distribuitorii, care sunt si principalii furnizori, se opun din rasputeri liberalizarii, in timp ce producatorii vor sa scape de reglementari. Transportatorul national Transgaz are o pozitie neutra, in ciuda faptului ca blocarea liberalizarii, asa cum cer distribuitorii, i-ar fi defavorabila. Discutiile sunt aprinse mai ales in contextul in care Ordonanta de Urgenta care prevede liberalizarea se afla in plina dezbatere in Parlament. Dar ce ar insemna respingerea liberalizarii in Parlament? Cel mai probabil, Romania ar pierde 180 de milioane de euro pentru gazoductul BRUA, ar reintra intr-o procedura de infringement aflata in stadiu avansat, iar o investigatie a CE asupra Transgaz, Romgaz si OMV Petrom s-ar putea finaliza intr-un mod negativ pentru cele trei companii. Vezi cum ar putea fi protejat consumatorul casnic dupa liberalizare.

Sub umbrela CETA, vor exista oportunitati imense pentru exportatorii romani

Exporturile din Uniunea Europeana catre Canada vor fi cu 23% mai mari in fiecare an, atingand un nivel de pana la 17 miliarde de euro anual, iar cresterea produsului intern brut la nivelul Uniunii va fi de pana la 11,6 miliarde in fiecare an, in urma aprobarii Acordul Economic si Comercial Cuprinzator dintre UE si Canada CETA).

Replica Ministerului de Finante dupa scrisoarea venita de la Comisia Europeana

Comisarii europeni Valdis Dombrovskis si Pierre Moscovici au transmis o scrisoare din partea Comisiei Europene catre Guvernul Romaniei in care isi manifestau ingrijorarea pentru dezechilibrul.

Oficial UE: Protestele din Romania au impresionat Comisia Europeana si au fost o dovada ca poporul roman crede in valorile europene

Protestele din Romania, fata de OUG 13, au impresionat Bruxelles-ul si au fost, pentru vicepresedintele Comisiei Europene, F. Timmermans o dovada ca poporul roman crede in valorile si idealurile europene, a declarat o sursa din Executivul UE.

Comisia Europeana da ultimatum Guvernului in privinta deficitului bugetar

Deficitul bugetar excesiv a atras atentia Comisiei Europene, care a trimis o scrisoare prin care afirma ca Guvernul are timp pana in aprilie sa anunte credibil care sunt masurile pentru readucerea sa in tintele Pactului de Stabilitate.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )