Libnet.ro
UNICEF

09:31

Comisia Europeana doreste intarirea apararii, a combaterii terorismului si controlul frontierelor dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana doreste intarirea apararii, a combaterii terorismului si controlul frontierelor dupa Brexit

Comisia Europeana a declarat ca ar putea accepta o responsabilitate redusa pentru anumite domenii din politica, dar numai in schimbul unor competente intarite in ceea ce priveste apararea, controlul frontierelor, migratia, combaterea terorismului si a comertului, potriviteuractiv. com. continuă pe Hotnews

Pro Agro: Comisia Europeana nu este un bau-bau al Romaniei pentru Legea supermarketurilor

Comisia Europeana nu este un bau-bau al Romaniei in ceea ce priveste Legea supermarketurilor, deoarece procedura de infringment este una preliminara si avem doua luni la dispozitie pentru a oferi explicatii pe toate punctele posibile, a declarat, astazi, presedintele Pro Agro, Emil Dumitru.

Ministerul de Finante asigura Comisia Europeana ca se va incadra intr-un deficit de 3%

Romania a primit doar o scrisoare formala din partea comisarilor europeni Valdis Dombrovskis si Pierre Moscovici, in contextul publicarii de catre Comisia Europeana a rapoartelor privind situatia economica si sociala din statele membre, insa nu.

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Guvernul Grindeanu: Exista un RISC CLAR. Pana in aprilie sa se anunte CREDIBIL un plan de masuri (FOTO)

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul Romaniei, intr-o scrisoare, ca deficitul va depasi 3% si cere ca in termen de o luna sa se ia masurile necesare pentru readucerea bugetului in.

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul ca Romania ar putea inregistra deviatii semnificative ale obiectivelor bugetare si cere masuri pentru reducerea deficitului

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul, ca deficitul bugetar ar urma sa depasasca 3% in 2017. Astfel, vicepresedintele CE, Valdis Dombrivskis, si Comisarul pentru Afaceri Economice si Financiare, Pierre Moscovic, cer ministrului de Finante, Viorel Stefan, sa anunte masuri clare pentru reducerea lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )