Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana, despre situatia lui Victor Ponta: Nu comentam cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzand Romania

B1 B1,
Comisia Europeana, despre situatia lui Victor Ponta: Nu comentam cazuri specifice din niciunul dintre statele membre, incluzand Romania

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, vineri, ca situatia premierului Victor Ponta este un subiect care tine de politica interna a Romaniei, iar CE nu va exprima o pozitie fiind vo. continuă pe B1

Victor Ponta: Sunt cativa destepti care au voie orice, gen Danilet, si toti ceilalti suntem prosti, nu avem voie sa comentam (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca nu i se pare corect ca CSM sanctioneaza declaratiile unor politicieni referitoare la justite, insa nu ia nicio masura in urma declaratiilor membrilor sai pe teme.

Victor Ponta vrea ca pana la finalul lunii iunie sa fie adoptat noul Cod Fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit la debutul sedintei despre situatia actuala a Romaniei care este mult mai buna decat se asteptau unii. Am reusit si am inchis perioada cu recesiune economica, suntem intr-o.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Eu nu sunt de acord sa schimbam nicio lege a educatiei, pana cand n-o facem ca in Europa sau ca in America

Premierul Victor Ponta i-a transmis ministrului Educatiei, la inceputul sedintei de guvern, sa faca o noua lege a educatiei atunci cand e toata lumea de acord, de la parinti la presedintele Romaniei. Eu nu sunt de acord sa schimbam nicio lege a educatiei, pana cand nu sta toata lumea la masa, pana cand nu o gandeste pe termen lung, pana cand n-o facem ca in Europa sau ca in America, i-a spus Victor Ponta lui Sorin Cimpeanu. Declaratia vine dupa ce comisia de invatamant condusa de Ecaterina Andronescu a trimis Ministerului Educatiei si sindicatelor un proiect de noua lege a educatiei, care este insa o varianta veche de lege, care nu a mai fost updatata de ani. Aceasta ciorna pentru care nimeni nu-si asuma responsabilitatea este punctul de plecare pentru o noua lege a educatiei, a sustinut ministrul Campeanu.

Victor Ponta, in Parlament: Romania se afla intr-un moment economic extrem de bun. O crestere economica de 3-4% devine posibila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat marti in plenul Parlamentului ideea ca premierul sa vina o data pe luna in fata alesilor pentru a prezenta situatia tarii. Va felicit pentru modifcarile aduse regulamentu.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta, despre aderarea la zona euro: Ar fi un lucru bun ca inainte sa avem si un referendum (VIDEO)

Prezent la o conferinta regionala pentru investitii in zona de sud-est a Europei, premierul Victor Ponta a vorbit despre aderarea Romaniei la zona euro. Ponta este de parere ca ar trebui sa existe un referendum,.

Ce spune procurorul general despre declansarea urmaririi penale impotriva lui Victor Ponta

Procurorul general Tiberiu Nitu a declarat, vineri, intrebat despre declansarea urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta, ca este un dosar pe rol care isi va urma cursul. Tiberiu Nitu a fa.

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara cu privire la afirmatiile premierului Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:43 Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis sesizarea Inspectiei Judiciara, pentru ca a fi facute verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, dupa ce premierul Victor Ponta a facut mai multe declaratii referitoare la actul de justitie, in cadrul unei emisiuni. * Cazanciuc: Politicienii sa aiba rezerve cand vorbesc despre justitie * Ponta afirma ca si judecatorul Cristi Danilet a comentat cazul Rarinca, insa nu a fost reclamat * Judecatorul Alexandru Serban cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare pentru comentariile lui Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )