Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia Europeana elaboreaza un plan de relansare care ar putea atinge nivelul de 1.500 miliarde euro

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana elaboreaza un plan de relansare care ar putea atinge nivelul de 1.500 miliarde euro

Comisia Europeana elaboreaza un plan de relansare economica post-pandemie care ar putea atinge valoarea de 1. 500 de miliarde de euro, sugereaza Valdis Dombrovskis, vicepresedinte executiv pentru Afaceri Economice, citat de publicatia germana Handelsblatt. continuă pe Antena3

Comisia Europeana critica decizia Romaniei de a interzice exporturile de produse agricole

Comisia Europeana si-a exprimat dezaprobarea fata de decizia Romaniei de a interzice exporturile de produse agricole si a spus ca evalueaza modul in care decizia ar putea afecta comertul pe piata unica, relateaza Bloomberg.

COVID-19: Comisia Europeana critica decizia Romaniei de a interzice exporturile de produse agricole in contextul pandemiei

Comisia Europeana si-a exprimat dezaprobarea fata de decizia Romaniei de a interzice exporturile de produse agricole in contextul pandemiei de COVID-19 si a spus ca evalueaza modul in care decizia de la.

Comisia Europeana aproba masurile Guvernului pentru sustinerea IMM-urilor in contextul pandemiei de COVID-19

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde RON aproximativ 3,3 miliarde EUR) ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri) in contextul pandemiei de COVID-19. Schema a fost aprobata in temeiul cadrului temporar adoptat de Comisie la 19 martie 2020, astfel cum a fost modificat la 3 aprilie 2020, a anuntat sambata Comisia Europeana.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a aprobat schema Guvernului in valoare de 3,3 miliarde de euro, pentru sustinerea IMM-urilor. Masurile, necesare pentru a remedia o perturbare grava a economiei

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei, adica aproximativ 3,3 miliarde de euro, ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii.

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare de 3,3 mld. de euro pentru sustinerea IMM-urilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat sambata o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei aproximativ 3,3 miliarde de euro), ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), in contextul pandemiei de COVID-19, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana impune taxe antidumping la produse din otel importate din China, Indonezia si Taiwan

Omisia Europeana a impus taxe antidumping provizorii la anumite produse din otel inoxidabil provenite din China, Indonezia si Taiwan, dupa aproape opt luni de la lansarea unei investigatii privind preturile scazute de import, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )