Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana da peste 250 de milioane de euro pentru extinderea retelei de metrou din Bucuresti

B1 B1,
Comisia Europeana da peste 250 de milioane de euro pentru extinderea retelei de metrou din Bucuresti

Comisia Europeana aloca Romaniei 251,8 milioane de euro pentru extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti. Datorita Uniunii Europene, Bucurestiul va dispune de o retea de metrou moderna. Acest. continuă pe B1

Comisia Europeana pregateste taxe mai mari pentru afacerile online

Comisia Europeana ia in calcul sa introduca de anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker. Potrivit.

Garanti Leasing si BERD, acord de imprumut de 10 milioane euro pentru a facilita finantarea IMMM-urilor

Garanti Leasing a incheiat un acord de imprumut in valoare de 10 milioane de euro cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), cu scopul de a creste accesul la finantare pentru intreprinderile micro, mici si mijlocii IMMM-uri), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Comisia Europeana va propune noi reguli pentru taxarea sectorului online

Comisia Europeana va propune anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker, citat de Reuters.

Licitatie uriasa la CFR: 624 de milioane de euro pentru reabilitarea a 28 de km de cale ferata intre Brasov si Sighisoara. Un traseu modificat si doua tuneluri lungi de 12 km

Circa 28 de km de cale ferata intre localitatile Cata si Apata, parte din sectorul Brasov - Sighisoara de pe Coridorul IV feroviar, au fost scoase la licitatie pentru mdoernizare pentru circulatia cu viteza amxima de 60 km/h de catre CFR SA. Licitatia are o valoare estimata de circa 624 de milioane de euro si va beneficia de o finantare nerambursabila de circa 81,74% prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei CEF). Sectorul vizat va presupune modificarea substantiala a traseului deja existent si constructia a doua tuneluri care, insumat, au o lungime de 12 km.

Comisia Europeana finanteaza cu 252 de milioane euro extinderea metroului din Bucuresti

O suma de de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune va fi investita in extinderea liniei 5 de metrou din capitala Romaniei, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Cum explica Primaria condusa de Robert Negoita de ce nu mai liciteaza crocodili si dinozauri 3D si a scazut de la 175 milioane euro la 5,8 milioane euro, valoarea licitatiei pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca in Sectorul 3

Controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban si echipamente de joaca si de fitness in Sectorul 3 a fost reluata joi, 28 septembrie, dupa mai multe zile in care a fost suspendata. Cum a ajuns Primaria sa scada valoarea acestei licitatii de la 175 milioane euro, in luna februarie din acest an, la 5,8 milioane euro in prezent, si sa scoata crocodilii si dinozaurii 3D solicitati initial? In urma constatarii unei estimari eronate a cantitatilor, licitatia a fost reevaluata in sensul in care s-au determinat cantitatile strict necesare si nu pe cele maximale, ca in anuntul initial. , a precizat pentru HotNews. ro Adrian David, directorul de comunicare al Primariei Sector 3.

Mita de 1,6 milioane de euro pentru fostul director al Postei Romane, Dan Mihai Toader

Seful Postei Romane din perioada 2005-2009, Dan Mihai Toader, a acceptat o spaga de 1,6 milioane de euro pentru a plati 6,5 milioane de euro pe programe informatice cu o valoare reala de doar 500. 000 de euro. Directorul companiei de stat executa deja o alta pedeapsa, iar cei doi administratori care au dat mita au fost retinuti pentru 24 de ore.

UE va plati pentru extinderea liniei 5 a metroului din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea de 251,8 milioane de euro din Fondul de coeziune, care vor fi investite in extinderea liniei 5 de metrou din Bucuresti.

Cel mai scurt si usor lot din Autostrada Comarnic - Brasov, contractat in prezenta Ministrului Transporturilor si sefului de la Drumuri la peste doi ani de la lansarea licitatiei: 25 de milioane de euro pentru 6 km de autostrada

Proiectarea si executia lotului Rasnov - Cristian 6,3 km autostrada si 3,7 km drum de legatura) din cadrul autostrazii A3 Comarnic - Brasov a fost contractata la peste doi ani de la lansarea licitatiei. Desi vorbim de cel mai scurt si usor lot din autostrada Comarnic - Brasov, semnarea contractului de 118 milioane de lei cu asocierea Alpenside - Specialist Consulting a fost marcata printr-o conferinta la sediul Ministerului Transporturilor unde au participat ministrul Razvan Cuc, precum si directorul Companiei de Autostrazi, Stefan Ionita.

Cheltuieli ABERANTE la TAROM: Decat sa taie balariile din curtea lor, sefii au dat 100.000 de euro pentru parcare

Curtea de Conturi a scos la iveala risipa de la Tarom. Compania a platit chirie 100. 000 de euro pentru locurile de parcare, desi au un teren pe care cresc balarii. Ar mai fi de reamintit si ca cele doua.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )