Libnet.ro
UNICEF

16:30

Comisia Europeana este nemultumita de raspunsurile SUA referitoare la actiunile de spionaj dezvaluite de Snowden

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana este nemultumita de raspunsurile SUA referitoare la actiunile de spionaj dezvaluite de Snowden

Explicatiile Statelor Unite cu privire la presupusele actiuni de spionaj desfasurate de Agentia Nationala de Securitate NSA) sunt insuficiente, considera Comisia Europeana, care solicita administratiei de la. continuă pe Antena3

CE, nemultumita de raspunsurile SUA privind actiunile de spionaj dezvaluite de Snowden

Explicatiile Statelor Unite cu privire la presupusele actiuni de spionaj desfasurate de Agentia Nationala de Securitate NSA) sunt insuficiente, considera comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, care solicita administratiei de la Washington mai multa claritate.

SCANDAL Ponta-Grapini. Seful Guvernului catre ministrul IMM-urilor: Daca este nemultumita, ...

Premierul Victor Ponta, aflat la Vilnius, a declarat ca responsabilitatea relatiei cu mediul de afaceri revine in primul rand chiar ministrului delegat pentru IMM, Maria Grapini, si ca, daca ea este nemultumita, atunci sigur va fi gasit un ministru mai bun, transmite Mediafax. El a precizat ca nu cunoaste declaratia ministrului si nici in ce context a fost formulata. Nu cunosc declaratia. Evident ca relatia dintre Guvern si mediul de afaceri este in primul rand responsabilitatea doamnei .

Comisia Europeana ia masuri decisive impotriva drogurilor legale

Comisia Europeana a propus consolidarea capacitatii Uniunii Europene de a reactiona la problema drogurilor legale - noile substante psihoactive utilizate ca alternative la drogurile ilegale, precum cocaina si ecstasy.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )