Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisia Europeana: Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada 2014-2020

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada 2014-2020

Romania a absorbit 57 de milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate la solicitarea Agerpres de reprezentanti ai Comisiei Europene de la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana face lumina in privinta fondurilor absorbite de Romania

Romania a absorbit 57 milioane de euro din fondurile pentru perioada de programare 2014-2020, acesti bani fiind atrasi prin Programul de Dezvoltare Rurala, conform datelor furnizate la solicitarea AGERPRES de re.

Perchezitii in noua judete intr-un dosar cu evaziune de peste 2 milioane euro din afaceri cu nuca

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D. Pitesti, efectueaza 42 de perchezitii la persoane banuite ca au facut evaziune de peste 2 milioane de euro din afaceri cu nuca si miez de nuca.

Comisia Europeana impune taxe retroactive la importurile unor produse din otel provenite din China si Rusia

Comisia Europeana CE) a impus definitiv taxe anti-dumping pentru platbandele de otel laminate la rece provenite din China si Rusia, transmite DPA, citat de Agerpres.

Scaderile continua la BVB, pe fondul unui rulaj modest, de 4 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 17,6 milioane de lei 3,95 milioane euro), mult mai mic decat volumul record din sedinta precedenta 169,15 milioane euro).

MedLife a inregistrat afaceri de 58,72 milioane euro, in crestere cu 32,7%

Reteaua MedLife a inregistrat in primul semestru afaceri cumulate la nivel de grup de 58,7 milioane euro, in crestere cu 32%, din care peste 20% reprezinta crestere organica, iar restul prin achizitii, compania fiind in discutii avansate pentru cinci tranzactii, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Guvernul acorda 60 de milioane de euro din imprumutul pentru Republica Moldova

Guvernul a aprobat, miercuri, eliberarea primei transe din Asistenta financiara rambursabila pentru Republica Moldova, in valoare de 60 de milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Guvernul a aprobat o prima transa de 60 milioane de euro din asistenta financiara pentru Republica Moldova

Guvernul Ciolos a aprobat in sedinta de miercuri prima transa din asistenta financiara pentru Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu. Acesta a precizat ca.

Turcia isi pastreaza statutul de tara candidata la aderare, subliniaza Comisia Europeana

Turcia ramane tara candidata la aderarea la Uniunea Europeana UE), a subliniat joi purtatoarea de cuvant a Comisiei Europene, dupa ce cancelarul austriac a cerut oprirea negocierilor din cauza nerespectarii standardelor democratice de catre Ankara dupa puciul esuat, transmite DPA.

Cancelarul Austriei: Negocierile de aderare a Turciei la UE nu sunt altceva decat fictiune. Cum raspunde Comisia Europeana

Cancelarul austriac Christian Kern considera ca negocierile pentru aderarea Turciei la Uniunea Europeana nu sunt altceva decat fictiune.

Guvernul roman a aprobat acordarea primei transe de 60 de milioane de euro pentru Moldova

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri, 3 august, acordarea primei transe de 60 de milioane de euro din imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Republicii Moldova. Purtatorul de cuvant al Executivului roman, Liviu Iolu, a declarat pentru presa ca prima transa din asistenta financiara rambursabila urmeaza a fi acordata in data de 24 august, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )