Libnet.ro
UNICEF

08:30

Guvernul a aprobat o prima transa de 60 milioane de euro din asistenta financiara pentru Republica Moldova

B1 B1,
Guvernul a aprobat o prima transa de 60 milioane de euro din asistenta financiara pentru Republica Moldova

Guvernul Ciolos a aprobat in sedinta de miercuri prima transa din asistenta financiara pentru Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Liviu Iolu. Acesta a precizat ca. continuă pe B1

Guvernul acorda 60 de milioane de euro din imprumutul pentru Republica Moldova

Guvernul a aprobat, miercuri, eliberarea primei transe din Asistenta financiara rambursabila pentru Republica Moldova, in valoare de 60 de milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Guvernul roman a aprobat acordarea primei transe de 60 de milioane de euro pentru Moldova

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri, 3 august, acordarea primei transe de 60 de milioane de euro din imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Republicii Moldova. Purtatorul de cuvant al Executivului roman, Liviu Iolu, a declarat pentru presa ca prima transa din asistenta financiara rambursabila urmeaza a fi acordata in data de 24 august, transmite IPN.

Perchezitii in noua judete intr-un dosar cu evaziune de peste 2 milioane euro din afaceri cu nuca

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D. Pitesti, efectueaza 42 de perchezitii la persoane banuite ca au facut evaziune de peste 2 milioane de euro din afaceri cu nuca si miez de nuca.

Indicii in apreciere, pe fondul unui rulaj de 5,6 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 25,2 milioane lei 5,6 milioane euro), mai mic decat joi.

UPDATE2 Sistemul IT al cardului de sanatate a fost nefunctional luni timp de 9 ore/Cele doua contracte de peste 5 milioane euro atribuite recent catre Teamnet pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sa

Sistemul IT al cardul de sanatate a devenit din nou indisponibil, luni, incepand cu ora 9, 'datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului', a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Amintim ca CNAS nu mai dispune de mentenanta si suport pentru acest sistem de la sfarsitul lui 2015. La sfarsitul lunii iunie din acest an, CNAS a anuntat ca a atribuit prin licitatie doua contracte de peste 5 milioane de euro catre Teamnet, firma fondata de Sebastian Ghita, pentru mentenanta sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei IT a asigurarilor de sanatate, care vor fi semnate daca nu vor exista contestatii. Datele din SEAP arata insa ca ambele contracte au fost contestate. UPDATE1 Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group: 'Ofertele Teamnet . ) sunt conforme si corecte din punct de vedere al pretului. Teamnet a facut oferte competitive care au fost posibile pe de o parte prin acceptarea unei profitabilitati mai reduse in cazul acestor proiecte, dar si prin optimizarea costurilor. Orice alte speculatii pe marginea acestui subiect nu au o baza reala'. UPDATE2 CNAS a anuntat ca incepand cu ora 18:00, problema tehnica aparuta la sistemul informatic Card National de Sanatate a fost remediata.

Orasul din Romania care a obtinut sute de milioane de euro din fonduri europene. Care este secretul succesului?

Cu 194 de milioane de euro finantari nerambursabile, acest oras se plaseaza in fruntea listei in topul localitatilor care au atras fonduri europene anul trecut, scrie BusinessMagazin. Mai mult, de-a.

Greva insotitorilor de zbor va costa Air France aproximativ 100 milioane euro

Air France a anulat, ieri, 150 de zboruri din si spre Paris, in cea de-a sasea zi de greva a insotitorilor de zbor de la compania aeriana franceza, sindicatele amenintand cu noi intreruperi in timpul perioadei de vacanta, transmite DPA.

INTERVIU. Tudor Popescu, expert in energie: Am pierdut un miliard de euro din certificate de emisie de CO2

Europa e dependenta de un consum ridicat de petrol care se importa cu precadere din tari instabile. Rusia are puterea sa de influenta asupra rutelor de petrol si gaze spre UE, pe care o foloseste ca santaj geopolitic. Romania libera a discutat pe aceste teme cu expertul in politici energetice Tudor Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )