Libnet.ro
UNICEF

06:00

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu. continuă pe Adevărul

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

Comisia Europeana acuza Rusia de orchestrarea unei campanii de dezinformare

Comisia Europeana a acuzat astazi Rusia ca orchestreaza o campanie de dezinformare pro-Kremlin in tarile Uniunii Europene, sustinand ca aceasta din pacate poate fi extrem de eficienta.

Comisia Europeana, decizie radicala in privinta ambalajelor de plastic

Comisia Europeana a adoptat marti prima strategie la nivel european privind materialele plastice, care se inscrie in eforturile de tranzitie spre o economie mai circulara si prevede ca toate ambalajele.

Comisia Europeana a constituit un grup de experti pentru combaterea stirilor false

Comisia Europeana a constituit un grup la nivel inalt din 39 de experti pentru dezvoltarea unei strategii in blocul comunitar in vederea combaterii fenomenului stirilor false si a dezinformarii in mediul virtual, conform unui comunicat al institutiei.

Radiografia startup-urilor romanesti: investitii de 11,3 milioane euro, randamente de 7 ori mai mari

Ecosistemul tech din Romania este in crestere, arata o analiza recenta: 20 de startup-uri romanesti au obtinut finantari de 11,3 milioane euro in 2016, pe cand in anul precedent 15 afaceri la inceput de drum au primit 10,7 milioane euro. Spre.

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a.

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

57,4 milioane de euro, investiti in infrastructura de apa din Caras Severin

Comisia Europeana a anuntat ca 57,4 milioane de euro din Fondul de Coeziune vor fi investiti in infrastructura de distributie, gestiune si tratarea a apei din judetul Caras-Severin.

Airbus, fosta EADS, posibila amenda de 104 milioane euro pentru un business vechi cu Taiwanul si negocieri pentru o solutie amiabila cu Austria, in cadrul altui mega-deal suspectat de coruptie

In cazul unei controversate afaceri cu rachete cu Taiwanul, Grupul Airbus urmeaza sa plateasca 104 milioane de euro amenda. Dupa cum a anuntat compania aviatica europeana sambata la Paris, pedeapsa a fost impusa intr-un arbitraj pentru incalcarea contractului in cadrul vanzarii de rachete catre Taiwan, din 1992. De asemenea, Airbus fosta EADS) a spus ca se afla in discutii cu Parchetul din Munchen, pentru a evita un proces legat de vanzarea aeronavelor Eurofighter catre Austria, un controversat deal din 2003.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )