Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana vrea corectii la criteriile din Master Plan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana vrea corectii la criteriile din Master Plan

Comisia Europeana a propus corectii privind mai multe criterii din Master Planul General de Transport, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana vrea corectii la criteriile din Master Plan

Comisia Europeana a propus corectii privind mai multe criterii din Master Planul General de Transport, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Comisia Europeana a gasit indicatori de frauda la achizitii publice din proiecte IT romanesti pe bani europeni

Au inceput sa iasa la iveala noi intreruperi de plati de la Comisia Europeana si suspiciuni de frauda in proiectele europene derulate de Romania, scrie HotNews, care a obtinut un document confidential al Comisiei. Acesta descrie modul in care unele firme fac intelegeri ascunse pe banii europeni destinati Romaniei, la umbra incapacitatii de control a unor autoritati publice romanesti. in POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori. in Programul de Competitivitate economica, Comisia a intrerupt platile pe axa care finanteaza proiectele de IT si comunicatii, dupa ce a gasit indicatori de frauda la unele achizitii publice. http://www. scribd. com/doc/258704513/Intrerupere-POSCCEVezi aici documentul Comisiei Europene .

DOCUMENT Comisia Europeana a gasit indicatori de frauda la achizitii publice din proiecte IT romanesti pe bani europeni. POSDRU, luat din nou la bani marunti, pentru jumatate de miliard de euro

Au inceput sa iasa la iveala noi intreruperi de plati de la Comisia Europeana si suspiciuni de frauda in proiectele europene derulate de Romania. In POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori. In Programul de Competitivitate economica, Comisia a intrerupt platile pe axa care finanteaza proiectele de IT si comunicatii, dupa ce a gasit indicatori de frauda la unele achizitii publice. HotNews va prezinta un document confidential al Comisiei Europene care descrie modul in care unele firme fac intelegeri ascunse pe banii europeni destinati Romaniei, la umbra incapacitatii de control a unor autoritati publice romanesti.

DOCUMENT: Comisia Europeana a refuzat sa plateasca Romaniei 460 milioane de euro, din cauza unor acuzatii de frauda

In POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori, potrivit Hotnews.

Un deputat italian denunta nazismul nord-european si vrea retragerea Italiei din zona euro

Un deputat din cadrul partidului populist italian Miscarea Cinci Stele M5S) propune iesirea Italiei din zona euro. Asta pentru ca, spune el, nazismul nord-european conduce piata comunitara. Tot ceea ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )