Libnet.ro
UNICEF

22:45

Comisia Juridica a Camerei a respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale a Rovanei Plumb in dosarul Belina

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica a Camerei a respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb in dosarul Belina. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb, asteptata astazi la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Ministrul demisionar, Rovana Plumb, este asteptata la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul ce vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman.

Comisia juridica a Senatului a respins proiectul PNL de alegere a primarilor in doua tururi. Ciolos, gasit vinovat

Comisia juridica a Senatului a adoptat luni, cu sase voturi pentru, 4 voturi impotriva si o abtinere un raport de respingere a initiativei PNL de alegere a primarilor in doua tururi, asa cum era pana in 2008.

Rovana Plumb, asteptata la comisia juridica a Camerei

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata astazi la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman, potrivit unei surse din presa.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins cererea DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat luni impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, anunta Agerpres. Rovana Plumb a fost prezenta alaturi de avocatul sau in sedinta Comisiei Juridice. La iesirea de la Comisia Juridica, Rovana Plumb a afirmat ca Am parcurs dosarul, nu exista niciun argument care sa stea la baza unei astfel de acuzatii.

Rovana Plumb, asteptata, luni, la Comisia Juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Minitrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale, potrivit News. ro. Stire in curs de actulizare .

Rovana Plumb, asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Minitrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale, potrivit News. ro. Stire in curs de actulizare .

Rovana Plumb este audiata la Comisia Juridica a Camerei in vederea avizului de incepere a urmaririi penale in dosarul Belina

Rovana Plumb a ajuns la Comisia Juridica pentru a fi audiata de catre deputati pe tema acuzatiilor care i se aduc in dosarul Belina.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor respinge urmarirea penala a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins luni solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana.

Mari emotii pentru Rovana Plumb: Comisia Juridica se pronunta pe cererea de incuviintare a urmaririi penale (VIDEO)

Fostul ministru de la Fonduri Europene, Rovana Plumb, merge luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru discutarea solicitarii DNA privind efectuarea urmaririi penale. Potrivit presedintelui.

Comisia juridica, lovitura pentru DNA: Aviz negativ pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

Parlamentarii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au respins luni urmarirea penala a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )