Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania braziliana Petrobras a fost spionata de catre americani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Compania braziliana Petrobras a fost spionata de catre americani

Statele Unite au spionat gigantul petrolier brazilian Petrobras, cea mai mare companie din tara, potrivit unor documente apartinand serviciilor secrete dezvaluite duminica de catre televiziunea Globo din Brazilia, relateaza AFP, citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare companie braziliana, Petrobras, a fost spionata de SUA (presa). Brazilia asteapta explicatii de la Washington

Statele Unite au spionat gigantul petrolier Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo. Acesta a prezentat documente furnizate de informaticianul american Edward Snowden, datate iunie 2012.

VIDEO Siria: Imagini video cu victimele atacului din 21 august au fost aratate congresmenilor americani

Postul de televiziune CNN a difuzat sambata inregistrari video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morti, despre care se relateaza ca ar fi victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria. CNN sustine ca aceste inregistrari au fost aratate congresmenilor americani de catre reprezentatii Administratiei Obama.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )