Libnet.ro
UNICEF

10:30

Complexul Energetic Oltenia: Doua mii de angajati vor ramane fara slujba anul acesta

B1 B1,
Complexul Energetic Oltenia: Doua mii de angajati vor ramane fara slujba anul acesta

Circa doua mii de angajati vor ramane fara slujba incepand cu 1 iulie pana la sfarsitul anului 2016, iar alte trei mii de persoane vor fi disponibilizate in perioada. continuă pe B1

Complexul Energetic Oltenia nu va intra in insolventa

Complexul Energetic Oltenia CEO) trebuie sa se restructureze, atat din punctul de vedere al personalului, cat si al instalatiilor, sa se modernizeze si apoi va putea sa stea in piata fara ajutor, a declarat recent Corina Popescu, secretar de stat in Ministerul Energiei.

Complexul Energetic Oltenia va concedia 2.000 de oameni de la 1 iulie. Societatea vrea sa faca economii de 2,4 miliarde de lei pana in 2020

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a aprobat planul de disponibilizari pentru perioada 2016-2017, care va fi pus in aplicare de la 1 iulie si vizeaza renuntarea la 2. 000 de angajati in acest an, din care circa jumatate sunt persoane pensionabile pana la sfarsitul anului 2019, potrivit companiei.

Romania si Austria vor ramane piete-cheie pentru OMV

Romania si Austria raman piete-cheie pentru OMV, deoarece din aceste tari provin doua treimi din productia de petrol si gaze a companiei austriece, a declarat astazi Reiner Seele, CEO-ul OMV, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )