Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comuna Ciorogarla intra in carantina zonala! Rata de infectare este de aproape 8 la mia de locuitori

Antena3 Antena3,
Comuna Ciorogarla intra in carantina zonala! Rata de infectare este de aproape 8 la mia de locuitori

Incepand de vineri, pentru comuna Ciorogarla din judetul Ilfov, a fost instituita carantina zonala, dupa ce rata de incidenta cumulata calculata joi pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 7,991. 000 de locuitori. continuă pe Antena3

O localitate din Galatiiese din carantina zonala: Rata infectarilor cu coronavirus a scazut la 2 de la 10 cazuri la mia de locuitori

Autoritatile din Galati au decis ca localitatea Ivesti poate iesi din carantina zonala, la aproape o luna de cand masura a fost instituita pentru a opri raspandirea noului coronavirus. De altfel, de la.

Municipiul Baia Mare intra in carantina zonala. Oamenii se intorc la declaratiile pe proprie raspundere

Municipiul Baia Mare intra incepand de azi in carantina zonala. Intrarile si iesirile din oras vor fi supravegheate in permanenta de filtrele de politie. Paradoxal, desi masurile sunt dure, slujbele religioase sunt in continuare permise, cu numar redus de participanti.

O comuna de langa Bucuresti, cu incidenta de aproape 81000 de locuitori, intra in carantina

Comuna Ciorogarla, de langa Bucuresti, intra in carantina pentru urmatoarele doua saptamani. Masura este aplicabila de vineri seara, de la ora20. 00 sivizeaza si satul Darvari,conform unui ordin semnat de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Sibiul ar putea intra in carantina. Are o rata de infectare de peste 11 la mie

DSP Sibiu a realizat o analiza de risc si a trimis-o Centrului National de Sanatate Publica pentru avizare. in propunerea DSP Sibiu se vorbeste despre carantinarea municipiului Sibiu, a comunei Selimbar, lipita practic de municipiul resedinta de judet, dar si a oraselor Talmaciu si Cisnadie. Municipiul Sibiu are, miercuri, o incidenta cumulata de 11,18 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )