Libnet.ro
UNICEF

14:00

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Cele mai mari pensii militare din Romania. Cine primeste peste 7.000 de euro pe luna

Cea mai mare pensie militara din Romania depaseste 7. 000 de euro pe luna. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordata unui militar este de 35. 160 de lei pe luna.

Scadere a salariilor, in luna aprilie, in cinci judete din Regiunea Centru. Domeniile cu cele mai mari venituri

In luna aprilie, castigul salarial mediu brut in judetele din Regiune Centru calculat ca medie ponderata a castigurilor realizate in judetele din regiune) a fost de 4. 658 de lei, reprezentand 89,6% din castigul salarial mediu brut la nivel national 5. 201 lei).

Nelu Tataru, vizita in focarul de la Galati, unde 83 de cadre medicale sunt infectate: Astazi vor fi mai putine cazuri, pentru ca in weekend s-au facut mai putine teste

Romania va avea astazi mai putine noi cazuri de coronavirus decat zilele trecute, dar asta pentru ca in weekend s-au facut mai putine teste, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, aflat in vizita la Galati, unul dintre cele mai mari focare din tara, in acest moment. Potrivit ministrului Sanatatii, 83 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Galati sunt infectate cu coronavirus. Spitalul preia si pacienti non-COVID, dar numai urgente, iar sectiile de Chirurgie si Cardiologie au fost inchise. Spitalul Judetean din Galati este cel mai mare din sud-estul tarii.

Romania are printre cele mai anemice pachete anti-criza

Criza coronavirus a determinat tarile sa ia masuri de amploare pentru a-si sustine economia. Romania, in schimb, are unul din cele mai mici pachete anti-criza din regiune.

Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Suzana Vasilescu este o tanara antreprenoare, dar si unul dintre cei mai importanti manageri culturali ai Romaniei. Povestea ei de succes a fost prezentata in cadrul rubricii BizSchool, prezentata de Bianca Voinea, in emisiunea Income.

Asa faci cele mai pufoase briose. Se topesc in gura! Reteta explicata pas cu pas

Aceasta reteta de briose pufoase iese perfect de fiecare data. Faci 24 de briose cu aceasta reteta de baza. Este una dintre cele mai populare retete de briose din lume!.

Motivul pentru care una dintre cele mai cautate universitati din Romania vrea acreditare internationala

Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara aniverseaza 75 de ani de activitate de invatamant medical superior, de cercetare si asistenta medicala de inalta calificare.

Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din tara: Credem foarte mult in Dumnezeu. Nu suntem tortionari, suntem medici

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, le-a cerut oamenilor sa aiba incredere in medii. Noi nu suntem tortionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni, a declarat Cristian Oancea.

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gazesi energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

Vesti proaste pentru romani. Vom plati facturi din ce in ce mai mari la gaze si energie electrica!

Vestile proaste pentru romani nu inceteaza sa apara. Oamenii ar putea plati facturi din ce in ce mai mari la gaze naturale si energie electrica. Liberizarea pietei nu a condus la efectul voit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )