Libnet.ro
UNICEF

10:15

Concluzia procurorilor: Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii Francezi

B1 B1,
Concluzia procurorilor: Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii Francezi

Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul avionului Airbus A 320, prabusit, marti, in Alpii francezi, a prabusit intentionat avionul. Dupa iesirea pilotului din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat. continuă pe B1

Copilotul a prabusit intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii Francezi

Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul avionului Airbus A 320, prabusit, marti, in Alpii francezi, a prabusit intentionat avionul. Dupa iesirea pilotului din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat.

Copilotul care ar fi prabusit INTENTIONAT avionul Germanwings locuia cu parintii

Copilotul care ar fi prabusit intentionat avionul Germanwings, Andreas Lubitz, a fost identificat ca fiind cetatean german si locuia impreuna cu parintii sai in Germania, in orasul Montabaur. Andreas.

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare - presa

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti ai acestuia citati de presa germana.

Procuror: Copilotul a prabusit INTENTIONAT avionul Germanwings

Avionul care a cazut in Franta in urma cu doua zile ar fi fost prabusit intentionat, potrivit anchetatorilor. Informatiile detinute pana acum de procurori arata ca pilotul aeronavei a iesit.

Locuinta copilotului suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, perchezitionata

Autoritatile germane au descins joi la locuinta din apropiere de Dusseldorf a copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si politistii.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

Avionul Airbus A320 prabusit in Franta avea 58.300 de ore de zbor

Avionul Airbus A320, care s-a prabusit, marti, intr-o zona din Alpii francezi, facea parte dintr-un lot de 147 de avioane si acumulase aproximativ 58. 300 de ore de zbor, in cadrul a 46. 700 de zboruri, anunta.

Presedintele Lufthansa: Copilotul avionului Germanwings era apt de zbor/ Performantele sale erau perfecte, nu am avut niciun motiv de ingrijorare

Presedintele companiei Lufthansa, Carsten Spohr, a declarat intr-o conferinta de presa ca Andreas Lubitz, co-pilotul care ar fi prabusit intentionat avionul Germanwings, si-a inceput pregatirea in 2008, dar ca a existat o perioada in care si-a intrerupt cursurile.

Descinderi la locuinta copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca ar fi prabusit intentionat aeronava

Procurorii germani au descins joi la locuinta copilotului avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, despre care exista suspiciunea ca ar fi provocat prabusirea aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )