Libnet.ro
UNICEF

18:01

Concubina unui viceprimar PNL din Giurgiu l-a batut cu papucii pe fostul viceprimar PSD al localitatii

Antena3 Antena3,
Concubina unui viceprimar PNL din Giurgiu l-a batut cu papucii pe fostul viceprimar PSD al localitatii

Campanie electrorala cu pumni si sange, in comuna Bucsani din judetul Giurgiu. VIceprimarul Ionel Chivulet, cu atributii de primar si concubina acestuia l-au batut cu papucii pe fostul viceprimar, Ion Rizea, membru PSD. Si unii si altii au depus plangeri la politie si si-au scos certificate medico legale. continuă pe Antena3

Drama unui milionar roman din Suceava. A murit intr-un accident tragic: cum a cazut de pe bicicleta

In folclorul romanesc exista o vorba veche care spune cam asa de ce te feresti, de-aia nu scapi!, sauce ti-e dat sa ti se intample, ti se intampla!. Este, din pacate, si cazul unui om care le avea pe toate, dar se pare ca atat i-a fost sorocul. Drama unui milionar roman din Suceava in .

Scandal cu pumni in plina campanie electorala. Concubina unui oficial din Giurgiu l-a batut pe fostul viceprimar al localitatii

Nici bine nu a inceput campaniaelectrorala ca deja au aparut probleme intre liderii politici. Scene de groaza au avut loc in comuna Bucsani din judetul Giurgiu. Viceprimarul Ionel Chivulet si partenera.

O femeie din Giurgiu a murit sfasiata de cainii fiului sau. Le dadea de mancare cand a fost atacata

Caz cutremurator in comuna Prundu din judetul Giurgiu. O femeie de 77 ani a murit sfasiata de cainii fiului sau, pe care acesta ii detinea ilegal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )