Libnet.ro
UNICEF

23:15

Concurenta pentru PSD. Ponta anunta OFICIAL ca isi face partid

B1 B1,
Concurenta pentru PSD. Ponta anunta OFICIAL ca isi face partid

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca va lansa un partid de centru-stanga. Raspunzand intrebarii puse de un internaut, Ponta a sustinut ca va demara un nou proiect politic si spera sa nu. continuă pe B1

Concurenta pentru PSD. Ponta anunta ca isi face partid

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca va lansa un partid de centru-stanga. Raspunzand intrebarii puse de un internaut, Ponta a sustinut ca va demara un nou proiect politic si spera sa nu.

Codrin Stefanescu isi face de ras seful: Sabia lui Dragnea e sabie de laser!

Codrin Stefanescu loveste din nou. Secretarul general adjunct al PSD avertizeaza ca Liviu Dragnea va lovi necrutator in toti detractorii si in cei care ii vor raul. Si nu oricum, ci cu o.

Fanteziile lui Niculae Badalau. Baronul PSD Giurgiu anunta un pod peste Dunare facut de chinezi cu cale ferata pe perne de aer

Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a anuntat ca in 2018 ar putea incepe lucrarile la un nou pod peste Dunare, la Giurgiu, proiect care ar urma sa fie realizat de investitori chinezi, potrivit Agerpres. Podul ar urma sa aiba si cale ferata pe perne de aer. Badalau nu a specificat de unde va veni finantarea proiectului si nici modul in care companiile chineze au castigat proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )