Libnet.ro
UNICEF

08:30

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Au furat banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei

Antena3 Antena3,
Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Au furat banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei

Condamnare rusinoasa pentru 4 romani din Londra. Conationalii au primit 6 luni cu suspendare pentru ca au furat 350 de lire sterline din banii aruncati la intrarea in Turnul Londrei. Incidentul a avut loc pe 31. continuă pe Antena3

Comisia pentru politica externa din Senat propune rechemarea ambasadorului de la Paris

Comisia pentru politica externa din Senat a propus, marti, chemarea de la post a ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, precum si a directorului ICR Paris, Yvette Fulicea, si a unei functionare, ca urmare a incidentului cu invitatiile pentru receptia ocazionata de vizita presedintelui Klaus Iohannis la Paris, potrivit Agerpres.

Agentie de stiri americana: Parlamentul roman si-a dat dat acordul pentru arestarea unuia din cei mai influenti politicieni

Parlamentarii romani au aprobat solicitarea de arestare a unuia dintre cei mai influenti politicieni din ultimul deceniu, in conditiile in care acesta este acuzat de procurori de mai multe infractiuni de.

Marea Britanie se pregateste pentru IESIREA Greciei din zona euro

Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesirea a Greciei din zona euro, prin masuri care sa asigure bancile britanice si companiile expuse la risc, anunta Russia Today. Premierul birtanic David.

VIDEOFOTO: Youtube testeaza un buton nou pentru vizionarea clipurilor din unghiuri multiple

YOUTUBE, cel mai vizualizat site de continut video din lume trece la nivelul urmator. Dupa ce a trecut de la Java la HTML 5 si la posibilitatea de sincronizare pe platformele mobile de tipul Android, iOS si Windows Phone, motorul de cautare de materiale video a testat in America o noua functie.

TransAsia plateste despagubiri pentru accidentul aviatic din Taiwan

Familiile victimelor accidentului avionului TransAsia, prabusit miercuri in raul Keelung din Taipei, vor primi plati compensatorii care sa contribuie la acoperirea costurilor funeraliilor, a anuntat compania taiwaneza duminica, relateaza Deutsche.

Ghise: Comisie pentru studierea neregulilor din sistemul juridic, politic si executiv din ultimii 10 ani

O comisie speciala de ancheta ar trebui sa studieze regimul basist din ultimii 10 ani pentru a descoperi neregulile din sistemul juridic, politic si executiv, este de parere senatorul Ioan Ghise. Acesta a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )