Libnet.ro
UNICEF

06:15

Condamnari in dosarul Mafia carnii II. 9 ani de inchisoare pentru un patron de carmangerie

Adevărul Adevărul,
Condamnari in dosarul Mafia carnii II. 9 ani de inchisoare pentru un patron de carmangerie

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat la 9 ani de inchisoare pe patronul carmangeriei Michelangelo, Sorin Selesiu. Omul de afaceri clujean a fost gasit vinovat de complicitate la infractiunea de evaziune fiscala in forma continuata. Decizia nu este irevocabila, astfel ca avocatii lui Selesiu pot depune apel in termen de 10 zile. continuă pe Adevărul

Fost prefect, condamnat la opt ani de inchisoare pentru coruptie(FOTO)

Fostul prefect al judetului Galati, Catalin Emanoil Bocaneanu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Decizia instantei nu este.

Fostul primar al orasului Iasi Gheorghe Nichita condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fostul primar al orasului Iasi, Gheorghe Nichita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iasi, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucuresti la 4 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, relateaza Agerpres.

Fost consilier de stat, condamnat la inchisoare pentru trafic de influenta

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Razvan Murgeanu la doi ani de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii, pentru trafic de influenta. Fostul consilier de stat trebuie sa mu.

Trei moldoveni risca pana la 6 ani de inchisoare pentru ca au incercat sa corupa agentii de patrulare

Ofiterii Serviciului protectie interna si anticoruptie al MAI in comun cu subdiviziunile teritoriale ale IGP, CNA si Procuratura Anticoruptie, urmare a denunturilor politistilor au documentat pe parcursul saptamanii trecute trei cazuri in care conducatorii auto au incercat sa mituiasca angajatii INP.

Ponta: Aparitia OLAF in dosarul Teldrum reprezinta inceputul sfarsitului pentru Dragnea. Don Livio e mort de frica/ Daca procuroarea i-ar fi poftit inauntru pe cei din fata DNA si ii intreba cate contracte cu Teldrum au semnat in ultimii 10 ani trebuia s

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o lunga postare ca urmare a punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de catre DNA in dosarul Teldrum, afirmand ca aparitia Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) reprezinta inceputul sfarsitului pentru seful PSD. El face apel la liderii social-democrati care nu au fost definitiv corupti si compromisi sa elibere partidul de grupul infractional. Ponta face in repetate randuri asocierea intre Liviu Dragnea si Pablo Escobar.

Premiera in Romania! Un barbat va sta la inchisoare pentru uciderea unui caine

Premiera in Justitia din Romania! Judecatoria Tulcea a condamnat un barbat la sase luni de inchisoare cu executare pentru ca a ucis cu salbaticie un caine, informeaza EVZ. Individul.

Fost senator ALDE, condamnat la inchisoare pentru dare de mita

Fostul senator ALDE Christian Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012. Decizia apartine.

Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )