Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Antena3 Antena3,
Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita. continuă pe Antena3

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare.

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa - motivare sentinta

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres.

Fost senator ALDE, condamnat la inchisoare pentru dare de mita

Fostul senator ALDE Christian Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012. Decizia apartine.

Un fost senator PDL, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )