Libnet.ro
UNICEF

05:45

Conditiile controlului judiciar, schimbate pentru Sebastian Ghita, care poate merge la Parlament: Nu am crezut ca o sa ajung in fata judecatorilor sa dau explicatii (VIDEO)

B1 B1,
Conditiile controlului judiciar, schimbate pentru Sebastian Ghita, care poate merge la Parlament: Nu am crezut ca o sa ajung in fata judecatorilor sa dau explicatii (VIDEO)

Sebastian Ghita poate parasi orasul Ploiesti si poate veni in Parlament, informeaza B1 TV. Magistratii iCCJ au schimbat conditiile controlului judiciar in cazul acestuia. Decizia instantei este. continuă pe B1

Conditiile controlului judiciar, schimbate pentru Sebastian Ghita, care poate merge la Parlament: Decizia iCCJ este definitiva

Sebastian Ghita poate parasi orasul Ploiesti si poate veni in Parlament, informeaza B1 TV. Magistratii iCCJ au schimbat conditiile controlului judiciar in cazul acestuia. Decizia instantei este.

Elena Udrea: Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata

Elena Udrea s-a prezentat marti la sectia doi de Politie pentru masura controlului judiciar, informeaza B1 TV. Initial rezervata in a face declaratii, Udrea a spus ca vin la sectia de politie martea si.

Elena Udrea: Sebastian Ghita primeste o lectie de la viata (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat marti la sectia doi de Politie pentru masura controlului judiciar, informeaza B1 TV. Initial rezervata in a face declaratii, Udrea a spus ca vin la sectia de politie martea si.

Sebastian Ghita poate sa-si exercite functia de deputat, a decis iCCJ

Sebastian Ghita poate merge acum la Parlament. Doar ca Parlamentul a intrat in vacanta. Instanta Suprema a decis sa modifice controlul judiciar in cazul lui Sebastian Ghita, urmand ca acesta sa-si poata.

Sebastian Ghita si Alexandru Iacobescu, unul dintre administratorii firmelor pe care s-a pus sechestru, sunt audiati la DNA Ploiesti

Sebastian Ghita a ajuns vineri dimineata la sediul DNA Ploiesti unde este audiat in dosarul in care e cercetat, sub control judiciar, de fapte de coruptie, informeaza B1 TV. Declaratii in fata procurorilor va.

Sebastian Ghita are voie sa isi exercite functia de deputat si poate parasi Ploiestiul - Inalta Curte a respins interdictiile impuse de DNA

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri sa modifice controlul judiciar in cazul deputatului independent Sebastian Ghita, astfel ca acesta poate sa isi exercite functia de deputat si poate sa se deplaseze pe teritoriul Romaniei. Decizia este definitiva.

Sebastian Ghita, la iesirea de la iCCJ: Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa vina si sa expuna in fata judecatorului pozitia sa. Am facut-o si eu astazi, au facut-o si avocatii (VIDEO)

Sebastian Ghita a mers joi dimineata la iCCJ unde contesta controlul judiciar impus de DNA Ploiesti. Tot joi s-a judecat si contestatia mamei sale in privinta sechestrului pus pe avere. in acelasi timp, potri.

Sebastian Ghita poate parasi orasul Ploiesti si poate merge la Parlament

Deputatul PSD Sebastian Ghita si omul de afaceri Alexandru Iacobescu, care conduce mai multe firme despre care procurorii sustin ca sunt controlate de Ghita, s-au prezentat, vineri dimineata, la DNA Ploiesti, pentru audieri.

Sebastian Ghita, audiat la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 11:45 Ghita, despre imprumutul dat lui Iacobescu: O chestiune ce a avut loc intre doua persoane fizice Deputatul Sebastian Ghita a declarat vineri, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, unde a stat timp de aproximativ o ora, ca a verificat aspecte din cuprinsul dosarului in care este urmarit penal si ca a dat o scurta declaratie procurorilor, acesta refuzand sa raspunda intrebarilor referitoare la imprumutul de 90 milioane de euro pe care i l-a acordat directorului general al RTV, Alexandru Iacobescu. * Directorul Romania TV, prezent la DNA Ploiesti .

UPDATE Sebastian Ghita si directorul RTV sunt audiati la DNA Ploiesti

Deputatul Sebastian Ghita a ajuns din nou vineri la sediul DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care este cercetat si cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu. La audieri a ajuns si directorul RTV, Alexandru Iacobescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )