Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nu confirm, dar nici nu infirm. Ce mai zice MRU despre a conduce cancelaria prezidentiala si Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nu confirm, dar nici nu infirm. Ce mai zice MRU despre a conduce cancelaria prezidentiala si Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, la Iasi, intrebat daca ar putea prelua sefia cancelariei prezidentiale, ca nu confirma, dar nici nu infirma acest lucru si ca presedintele ales Klaus Iohannis isi va prezenta singur. continuă pe Wall-Street Ro

Mihai Razvan Ungureanu ar putea conduce Cancelaria Prezidentiala: Nu confirm, dar nici nu infirm

Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi seful Cancelariei Prezidentiale. Klaus Iohannis a anuntat ca isi va alege cu grija consilierii, dupa ce mai multi intelectuali, in frunte cu Plesu, Liiceanu sau Tismaneanu.

Mihai Razvan Ungureanu, intrebat daca ar putea prelua sefia cancelariei prezidentiale: Nu confirm, dar nici nu infirm

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, la Iasi, intrebat daca ar putea prelua sefia cancelariei prezidentiale, ca nu confirma, dar nici nu infirma acest lucru si ca presedintele ales Klaus Iohannis isi va prezenta singur echipa.

Ce spune MRU despre sefia cancelariei prezidentiale

Prim-vicepresedintele PNL Mihai Razvan Ungureanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu poate sa confirme, dar nici sa infirme zvonurile din presa cu privire la preluarea sefiei cancelariei prezidentiale.

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre James Bond

Agentul 007 James Bond are una din povestile care atrag un numar mare de cititori, cinefili si telespectatori fiind aproape imposibil ca de-a lungul vietii o persoana sa nu vada cel putin un film din lunga serie de productii cinematografice. Huffington Post prezinta cinci lucruri mai putin cunoscute ale spionului britanic.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )