Libnet.ro
UNICEF

23:30

Conflictul din Nagorno-Karabah, reaprins

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conflictul din Nagorno-Karabah, reaprins

Cel putin 32 de persoane, militari si civili, si-au pierdut viata, in ultimele 24 de ore, dupa reluarea luptelor in Nagorno-Karabah, regiunea separatista azera locuita de etnici armeni, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin indeamna partile implicate in conflictul din Nagorno-Karabah la o incetare imediata a focului

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, este profund ingrijorat in legatura cu informatiile privind reluarea actiunilor armate in Nagorno-Karabah si indeamna partile implicate in conflict la incetarea imediata a focului, a anuntat sambata secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, informeaza TASS, RIA Novosti si AFP.

Erdogan: Turcia va sustine Azerbaidjanul pana la capat in conflictul privind Nagorno-Karabah

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat asigurari, duminica, ca Turcia va sprijini Azerbaidjanul pana la capat in conflictul acestuia cu Armenia asupra regiunii separatiste Nagorno-Karabah, dupa confruntarile armate ce s-au soldat in ultimele doua zile cu peste 30 de morti, transmite AFP.

Presedintele Turciei anunta sprijinul pana la sfarsit pentru Azerbaidjan, in conflictul din Caucaz, cu Armenia

Dupa luptele intens intre Azerbaidjan si Armenia din ultimele zile, soldate cu peste 30 de morti, vizand controlul asupra regiunii separatiste Nagorno-Karabah, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat azi ca tara sa va sprijini Azerbaidjanul in acest conflict.

UPDATE Nagorno-Karabah: Azerbaidjanul anunta o incetare unilaterala a focului, dar luptele continua, potrivit armenilor

Lupte sporadice intre fortele azere si cele armene au avut loc duminica la frontiera regiunii separatiste Nagorno-Karabah, unde s-au desfasurat vineri noapte si sambata cele mai sangeroase ciocniri armate de la incheierea conflictului in 1994, relateaza AFP. UPDATE: Azerbaidjanul a anuntat duminica o incetare unilaterala a focului in Nagorno-Karabah, avertizand totodata ca va reactiona daca fortele sale vor fi atacate. La scurt timp insa, un purtator de cuvant al separatistilor armeni a declarat ca luptele nu au incetat.

Azerbaidjanul cere sprijinul SUA pentru a recupera enclava Nagorno-Karabah de la Armenia

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, a cerut miercuri, in fata secretarului de stat american John Kerry, ca Armenia sa-si retraga imediat trupele din teritoriul Nagorno-Karabah.

Armistitiu capcana in enclava Nagorno-Karabah

Azerbaidjanul a anuntat duminica o incetare a focului unilaterala, dar conditionata, in enclava Nagorno-Karabah, in ultimele zile scena celor mai intense confruntari dupa sfarsitul razboiului in urma cu 22 de ani, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Azerbaidjanul a anuntat incetarea unilaterala a focului in Nagorno-Karabah

Azerbaidjanul a anuntat duminica o incetare unilaterala a focului in enclava Nagorno-Karabah, dupa ce in zona au izbucnit vineri seara confruntari armate intre fortele armene si cele azere, acestea fiind cele mai intense lupte de la sfarsitul razboiului, in urma cu 22 de ani, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Ciocniri armate in Nagorno-Karabah: Un elicopter a fost doborat si 12 militari azeri au fost ucisi de fortele armene

Un elicopter a fost doborat si 12 militari azeri au fost ucisi de fortele armene in Nagorno-Karabah, informeaza AFP, citand un anunt al Ministerul Apararii de la Baku. Totodata,.

UPDATE Lupte intense in Nagorno-Karabah: cel putin 30 de soldati, din ambele tabere, au fost ucisi/ Vladimir Putin cere incetarea imediata a focului

Cel putin 30 de soldati au fost ucisi la frontiera regiunii separatiste Nagorno-Karabah, in confruntari de o intensitate neobisnuita izbucnite in noaptea de vineri spre sambata intre fortele azere si cele armene, carora presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut o incetare imediata a focului. Sunt cele mai grave ciocniri armate intre Baku si Erevan de la semnarea unui acord de incetare a focului in 1994, care punea capat unui razboi de sase pentru controlul acestei regiuni si soldat cu 30. 000 de morti, relateaza AFP.

UPDATE Ciocniri armate in Nagorno-Karabah intre Armenia si Azerbaidjan

Azerbaidjanul si Armenia au anuntat sambata o acutizare dramatica a situatiei in Nagorno-Karabah, cele doua parti acuzandu-se reciproc de actiuni ofensive active, informeaza agentiile de presa ruse Interfax si RIA Novosti, preluate de agerpres. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )