Libnet.ro
UNICEF

10:00

Congresul PNL:Duel Iohannis - Antonescu pentru nominalizarea la Cotroceni. Decizia, amanata pentru Delegatia Permanenta

România Liberă România Liberă,
Congresul PNL:Duel Iohannis - Antonescu pentru nominalizarea la Cotroceni. Decizia, amanata pentru Delegatia Permanenta

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu are emotii pentru a castiga postul de presedinte, contracandidatul sau fiind senatorul Ioan Ghise. Pe ordinea de zi a Congresului se mai afla stabilirea candidatului PNL pentru functia de presedinte al Romaniei si adoptarea unor rezolutii privind fuziunea cu PDL si aderarea la PPE. continuă pe România Liberă

Iohannis, ales presedinte al PNL. Duel Iohannis - Antonescu pentru nominalizarea la Cotroceni

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, nu are emotii pentru a castiga postul de presedinte, contracandidatul sau fiind senatorul Ioan Ghise. Pe ordinea de zi a Congresului se mai afla stabilirea candidatului PNL pentru functia de presedinte al Romaniei si adoptarea unor rezolutii privind fuziunea cu PDL si aderarea la PPE.

Klaus Iohannis, la Congresul PNL: Obiectivul liberalilor este castigarea alegerilor prezidentiale si revenirea la guvernare

Liberall si-au propus sa castige alegerile pentru Cotroceni si sa revina la guvernare, a declarat, sambata, presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis. in motiunea de candidat la sefia PNL prezentata.

Congresul PNL: ce spun liderii dreptei. De la puterea nu cade din cer la daca insistam il facem pe Ponta presedinte

Congresul PNL de sambata a adus mesaje taioase, dar si motivatoare si autoironice din partea liderilor dreptei. Afla ce au avut de spus in fata liberalilor Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga sau Crin Antonescu. Congresul PNL este convocat pentru.

Congresul PNL adopta astazi noua forma a statutului partidului

Congresul extraordinar al PNL se reuneste astazi pentru a aproba modificarile la statutul partidului, iar sambata se va reuni Congresul ordinar pentru alegerea noii conducerii, pentru functia de presedinte fiind sustinut de cea mai mare parte a organizatiilor Klaus Iohannis.

incepe congresul PNL. Doi contracandidati la functia de presedinte si 57 pentru 31 vicepresedinti

Astazi incepe congresul PNL. Liberalii isi adopta astazi noul statut, iar maine isi vor alege presedintele, dar si cei 31 de vicepresedinti. Noua conducere a PNL va fi aleasa, conform noului Statut, prin.

Congresul PNL a adoptat noul Statut al partidului, care ELIMINA afilierea la ALDE

Congresul PNL a adoptat, vineri, noul Statut al partidului, care elimina din actuala forma apartenenta la ALDE sau la Internationala Liberala, instituie sistemul de alegeri uninominale pentru conducerea partidului.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Mizele Congresului PNL: Primul test intern pentru Iohannis, desemnarea prezidentiabilului, directia europeana a liberalilor

Delegatii liberali din toata tara se reunesc vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, in Congresul extraordinar, respectiv Congresul ordinar pentru modificarea statutului PNL, alegerea noii conduceri, desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale. Acesta este primul test de legitimare interna pentru liderul interimar al partidului, Klaus Iohannis, test venit pe fondul unor miscari ezitante ale acestuia, dar si in timp ce Tariceanu ori Antonescu incearca sa ramana in cartile puterii.

Antonescu, la Congresul PNL: infiintarea USL-ului a fost o decizie grea, o alianta greu de explicat, dar nu mai putin necesara

Fostul sef al PNL,Crin Antonescu, a facut un bilant al mandatului sau in fata Congresului, sambata, vorbind despre necesitatea la vremea actuala de a infiinta USL alaturi de PSD. A fost o decizie.

Congresul PNL se reuneste azi la Parlament. Liberalii se pregatesc sa aleaga viitoarea conducere

Membrii PNL, in frunte cu presedintele interimar al formatiunii, Klaus Iohannis, se reunesc astazi, la Palatul Parlamentului, in cadrul unui Congres Extraordinar in care va fi votat noul Statut al partidului, care include prevederi referitoare la alegerea vicepresedintilor formatiunii. Sambata, numele celor din noua conducere vor fi cunoscute, dupa alegerea viitorului lider al partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )