Libnet.ro
UNICEF

18:15

Congresul SUA aproba legea prin care rudele victimelor de la 11 septembrie 2001 pot da in judecata Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
Congresul SUA aproba legea prin care rudele victimelor de la 11 septembrie 2001 pot da in judecata Arabia Saudita

Camera Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite a aprobat, vineri, un proiect de lege care ar permite familiilor victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001 sa dea in judecata Guvernul Arabiei Saudite, relateaza Fox News, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Legea prin care Iohannis este eliminat din procedura de numire a sefilor iCCJ, DNA, DIICOT, in dezbaterea senatorilor juristi

Comisia Juridica va dezbate, astazi, propunerea legislativa initiata de presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, prin care este eliminat presedintele Romaniei din procedura de numire a conducerii Curtii Supreme si a procurorilor-sefi.

Proiectul video prin care brandurile se pot diferentia intre miliarde de filmulete care ne bombardeaza pe Facebook

Proiectul Versus, lansat in primavara acestui an de agentia TMT PR, fondata de Mirela Scarlat, isi propune sa aduca acel continut video wow prin care campaniile brandurilor se pot diferentia intre cele 5 miliarde de filmulete care ne.

Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care contributiile de asigurari sociale si asigurarile pentru sanatate se dubleaza

Lovitura de gratie pentru firmele mici. Guvernul pregateste o Ordonanta de Urgenta prin care contributiile de asigurari sociale si asigurarile pentru sanatate se dubleaza. Potrivit proiectului.

Michel Houellebecq ar fi vrut sa militeze pentru declansarea unui razboi civil prin care Islamul sa fie eliminat din Franta, sustine un prieten al autorului francez

Michel Houellebecq avea de gand sa sprijine Frontul National si chiar sa militeze pentru declansarea unui razboi civil, care sa duca la eliminarea Islamului din Franta, sustine Gavin Bowd, profesor.

Sebastian Ghita pus sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul Ponta-Blair: Deputatul cere liderilor de partid sa faca o declaratie comuna prin care sa apere dreptul cetatenilor la libera exprimare (VIDEO)

Sebastian Ghita a fost audiat marti la DNA Ploiesti in dosarul in care Victor Ponta Ponta este acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )