Libnet.ro
UNICEF

13:45

Un consilier de la DSVSA Constanta, retinut pentru luare de mita si spalare de bani.

România Liberă România Liberă,
Un consilier de la DSVSA Constanta, retinut pentru luare de mita si spalare de bani.

Un consilier de la DSVSA Constanta a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita, fals in inscrisuri si spalare de bani. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au inceput urmarirea penala in cazul lui Mihai Pucerea, consilier superior in cadrul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Constanta, fiind acuzat de luare de mita 11 acte materiale), fals in inscrisuri sub semnatura privata 11 acte materiale) si spalare a . continuă pe România Liberă

Un sef din ASF, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Laurei Chitoiu. ...

Marian Mirzac, membru neexecutiv in cadrul conducerii ASF, este urmarit penal pentru luare de mita, trafic de influenta si permiterea unor persoane la informatii nedestinatre publicitatii. Conform procurorilor DNA, Acesta ar fi luat spaga un autoturism Audi A8,. Totodata, DNA a mai inceput urmarirea penala si in cazul unui functionar in cadrul ASF si a unui membru al CA in compania de asigurari implicata in acest dosar. Potrivit unui comunicat al DNA, a inceput urmarirea penala fata de .

Politist condamnat pentru luare de mita

Agentul sef din Predeal a fost prins in 2012 in timp ce lua mita de la doi investigatori sub acoperire. Politistul a primit doi ani de inchisoare cu suspendare de la Magistratii Tribunalului Brasov. Acum si judecatorii au mentinut sentinta. Aceasta mai poate fi atacata doar la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Aradean retinut pentru trafic de mercur.

Un barbat din Arad a fost retinut, luni seara, in timp ce incerca sa vanda unor investigatori sub acoperire o cantitate de 18 kilograme de mercur, cu 9. 000 de euro, suspectul fiind acuzat de trafic de substante toxice, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa remis, marti, de Politia de Frontiera Arad, suspectul a fost retinut in urma unei anchete care a durat cateva saptamani, la care au participat politisti de frontiera din Arad si Timisoara, coordonati de un procuror de la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )