Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul din Alba care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare, de CNCD

Antena3 Antena3,
Consilierul din Alba care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare, de CNCD

Propunerea unui consilier local din Alba Iulia, de a steriliza femeile de etnie roma, i-a adus o amenda de 8. 000 de lei. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a considera deplasata propunerea lui. continuă pe Antena3

Consilierul Municipiului Alba, care propunea STERILIZAREA femeilor rome, AMENDAT.

Consiliul director al CNCD a decis aplicarea unei amenzi contraventionale in cazul consilierului Municipiului Alba, Rares Buglea, care a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaj cu privire la necesitatea sterilizariii femeilor rome care nu au conditii sociale pentru cresterea copilului. Colegiu director a solutionat petitia ca urmare a declinarii competentei organului de urmarire penala prin rezolutia din data de 14. 2013 a Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, prin care s-a .

Rares Buglea, care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare

Consiliul director al Consiliului National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD) a decis, miercuri, amendarea cu 8. 000 de lei pentru discriminare pe consilierul local in CL AlbaIulia Rares.

Fostul presedinte al TNL Alba, amendat cu 8.000 de lei pentru ca a propus sterilizarea femeilor rome

Rares Buglea, consilier local in Alba-Iulia, a fost amendat de Consiliul National pentru combaterea Discriminarii CNCD), cu suma de 8. 000 de lei, pentru ca a scris pe contul sau de Facebook ca femeile rome care nu au conditii sociale sa-si creasca copilul sa fie sterilizate.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii: Postarea unui mesaj pe Facebook prin care consilierul de Alba Rares Buglea sustine sterilizarea femeilor rome este discriminare. Buglea a fost amendat cu 8000 lei

Postarea unui mesaj pe pagina personala de Facebook a domnului consilier a Municipiului Alba, Rares Buglea, privind necesitatea sterilizarii femeilor rome care nu au conditii sociale pentru cresterea copilului constituie fapta de discriminare, a decis astazi, 23 octombrie, Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Colegiul l-a amendat pe Rares Buglea cu 8. 000 lei.

Consilierul PNL Alba Iulia care a sustinut pe facebook sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare

Consilierul PNL Alba Iulia, Rares Buglea, a fost amendat cu 8. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii dupa ce a sustinut pe facebook sterilizarea femeilor rome care nu isi pot creste copiii.

Medicul din Petrosani, care a operat piciorul sanatos al unei paciente, are dreptul sa profeseze in continuare

Medicul din Petrosani, care a operat piciorul sanatos al unei paciente, are dreptul sa profeseze in continuare. El spune ca este nevinovat, insa chiar si asa este cercetat de Colegiul Medicilor si de.

Gigi Becali le-a trimis ajutoare fratilor din Neamt, care merg la scoala desi unul nu are un picior si celalalt e aproape orb

Impresionat de povestea fratilor din Neamt, care merg la scoala desi unul nu are un picior si celalalt e aproape orb, Gigi Becali le-a trimis acestora ajutoare. Amar si fratele lui au primit dulciuri, imbracam.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Berbeceanu, il folosea pe Constantin Litera, interlop si informator, pentru invrajbirea clanurilor

Comisarul sef Traian Berbeceanu l-a convins pe liderul de grupare mafiota Constantin Litera sa devina informatorul sau, sa-i dea detalii despre fiecare fapta penala pe care o comit el sau membrii gruparii sale, asigurandu-i in acelasi timp protectia si folosindu-l pentru invrajbirea clanurilor, potrivit Mediafax. In dosarul procurorilor DIICOT in care s-a cerut arestarea preventiva pentru fapte de favorizare a infractorului si divulgarea de informatii in cazul comisarului sef Traian Berbeceanu, anchetatorii arata pe larg modul in care acesta il proteja pe unul dintre informatorii sai, Constantin Litera, lider de grupare interlopa.

Rosia Montana incaiera elevii din Alba. Directorul unei scoli, amenintat sa se pronunte daca este pro sau contra proiectului minier

Protestatarii de la Rosia Montana se muta din strada pe Internet si indeamna la greva generala online. Cei care contesta proiectul sunt sfatuiti ca, astazi, la ora 15. 00, sa intre pe unul dintre linkurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )