Libnet.ro
UNICEF

15:00

Consiliul Concurentei vrea conturi bancare ieftine, pentru toata populatia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei vrea conturi bancare ieftine, pentru toata populatia

Consiliul Concurentei CC) vrea transpunerea in legislatia nationala a unei directive europene privind accesul la conturile bancare, prin care institutiile de credit sunt obligate sa ofere o varianta simplificata de cont curent, la preturi foarte mici, ca sa fie accesibil intregii populatii. continuă pe Ziarul Bursa

Chiritoiu: Nu sunt fanul ideii sa suportam costuri mari ca altfel nu vin investitorii. Bancile vor fi obligate sa ofere conturi bancare ieftine

Limitarea comisioanelor la carduri trebuie introdusa indiferent cand va intra in vigoare masura la nivel european, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, la un forum de profil.

Consiliul Concurentei vrea sa oblige bancile sa ofere cont curent ieftin pentru toata populatia, prin transpunerea unei directive europene

Consiliul Concurentei vrea sa transpuna in legislatia nationala o directiva europeana privind accesul la conturile bancare. Bancile ar putea fi obligata sa ofere o varianta de cont curent ieftin, pentru a fi accesibil intregii populatii.

Consiliul Concurentei supune dezbaterii angajamentele Mega Image

Consiliul Concurentei CC) supune dezbaterii publice propunerile de angajamente formulate de SC Mega Image SRL in vederea inlaturarii ingrijorarilor de ordin concurential identificate in analiza operatiunii de preluare a 20 de magazine apartinand SC Angst Retail SRL, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Consiliul Concurentei pregateste o analiza privind piata energiei termice si va demara un studiu privind asigurarile de viata

Consiliul Concurentei va realiza un studiu privind asigurarile de viata si o analiza a functionarii pietei de energie termica la nivel national si va finaliza si o analiza privind serviciile Netcity, reteaua metropilitana de comunicatii din Bucuresti, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei.

in magazine, Sarbatorile au inceput deja. Credite ieftine pentru cadourile lui Mos Craciun

In magazine, Sarbatorile au inceput deja. Marile lanturi de magazine au oferte pentru toata lumea. Dar nu de preturi sunt atrasi romanii cat de ratele fara dobanda. Cu o rata de o suta de lei pe.

Da-ti in gat corporatia cand incalca legislatia: Persoanele fizice vor primi bani daca vor denunta companiile care incalca legea concurentei

Consiliul Concurentei vrea sa incurajeze persoanele fizice sa denunte companiile care incalca legea concurentei, cu dovezi pentru inceperea unei investigatii, recompensate financiar, dupa modelul aplicat in SUA si Ungaria, un proiect de act normativ pe aceasta tema urmand sa fie lansat anul viitor.

Consiliul Concurentei cauta informatori

Dupa ce in urma cu doi ani fostul ministru al Bugetului pleda pentru rasplatirea romanilor care isi toarna vecinii la Fisc, ieri Bogdan Chiritoiu a lansat o propunere similara, de data aceasta insa in domeniul politicilor anti-trust.

Pricopie vrea modificarea Legii Educatiei, pentru ca achizitia manualelor sa dureze mai putin

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, marti, la Adevarul Live, ca vrea schimbarea Legii Educatiei sau a ordonantei privind achizitiile publice, pentru ca licitatiile pentru achizitia manualelor sa dureze mai putin timp.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )